lørdag 2. juni 2012

Pastellputer og overraskelse

Nok en uke er forbi, og det er igjen en laidback stemning oppe i andre. Guttene og Ella sløver inne mens regnet spruter innimellom solstreifene utenfor. Sommerfølelsen er satt midlertidig (forhåpentligvis) på vent, for i går serverte årets første sommerdag snø i Trøndelag. Det kan bare bli bedre utover sommeren, eller hva? Temperaturen som nå preger byen fører nok til at både ullskjerf og hansker kommer ut av skuffene igjen. Forsåvidt er det helt i orden for guttene. Denne helgen har de nemlig bestemt seg for å begynne med oppussingen av soverommet (som har vært på vent siden jula).


Helgen startet med en veldig hyggelig overraskelse. I postkassen lå det en pakke fra selveste Designhund. Dekoratøren slo til i forrige uke, da flinke Tone lanserte sommersalg på en hel haug med putetrekk. Det var vel ingen overraskelse at valget falt på pakken "pastell med en kjekk kar". Hva er vel bedre når sommeren nærmer seg å pimpe opp enten sofaen eller balkongmøblene med finfine puter i pastellfarger?


Knippet med pastellfargede putetrekk inneholdt også en "kjekk kar", som matcher både bulldogen og Ellaputa perfekt. Også disse putene er designet av Designhund-Tone. Går det an å ikke elske dette, så vet ikke guttene. Straks det blir varmere i været og guttene får ordnet flere sitteplasser på balkongen, så flytter nok de nye putene ut i sommeren. Guttene drømmer allerede om neste ettermiddag der ute med rosévin i glasset, deilig musikk og duftende blomster. Og grillmat. Etter forrige ukes anskaffelse av gassgrill har det meste havnet på grillen. Det er jo så godt!


I kjent Designhund-stil, fulgte det med en aldri så liten overraskelse. Den dama er jo så god! Retro kopphåndduker fra Forsvaret i en fantastisk grønnfarge hadde sneket seg med i pakken. Er de ikke kule? Kopphånddukene skal definitivt få pryde kjøkkenet heretter. Tusen takk, Tone!


Håper alle har hatt en finfin uke, og nyter velfortjent helg!

Himmelgutten

4 kommentarer:

 1. Naaaawww..my pleasure, gutter!
  så fint at grønnfargen på kjøkkenhåndklærne falt i smak også, noen runder på 90 grader så blir de bare bedre og bedre.
  fineste lørdag til dere, alle tre!
  KLEM

  SvarSlett
 2. Så masse herlige puter da!

  Perfekt å starte med soverommet når været er sånn som dette ja. Har dere forresten prøvd å grille pizza? Det er kjempedigg og superenkelt!

  Ha en fin helg, hilsen Lottemora

  SvarSlett
 3. Tone er så flink, jeg så salget - litt for sent :(
  Kjempefine trekk og koselig overraskelse.
  Grill er kjekt, vi har også en gassgrill i garasjen, men fysj så kaldt det er!
  Håper dere får masse sol fremover gutter!
  Klem m

  SvarSlett
 4. Så fine trekk! Og ekstra gøy med en liten overraskelse:) Jeg var på besøk i Trondheim i helgen og fikk med meg både snøvær, regn, vind og sol... Hadde en finfin helg:-) Ønsker dere en fin dag

  SvarSlett