onsdag 20. juni 2012

Stort prøverom

Juni-heten har ennå ikke nådd keiserne og Trondhjem. Dekoratøren dristet seg til å droppe sokkene i dag, men hadde likevel fire lag på overkroppen. Uten å bli svett. Likevel har han bestemt seg for at i dag er dagen for å pakke ned det siste av vintertøyet. Et og annet nytt plagg har kommet i hus de senere ukene, og nå begynte det å bli trangt på skjortestengene.


Guttene hadde skjorter og andre hengerbaserte plagg på stang i den forrige leiligheten også, men de ser fram til å få Klesskap. Stor K i Klesskap, så mye gleder de seg. Kattepiken/Trilltrall var på besøk for noen uker siden og fikk da se det store krateret som skal bli et soverom. Hun foreslo å kalle det for walk in i stedet, men det blir å leve i fornektelse. Rommet er et eneste stort kaos, og midt oppi dette står skjortestengene og dirrer av belastningen fra alt for mange kleshengere.


Dekoratøren dro like godt begge to og alt som hang på dem inn på spisestuen denne ettermiddagen. Det var bare henge alt på farge, sortere seg igjennom og love seg selv at man skal gjøre dette jevnlig selv om man får Klesskap snart. Et med plass til både vinter- og sommertøy. Sannelig ble det en bunke til Fretex, en bunke som skal kastes og en hel del skjorter som plutselig ikke var så trange som sist. Alle ble prøvd, foran speilet i spisestuen. Mer som et show foran vinduene.


Show for naboene blir det om ikke guttene klarer å riste av seg gardinfobien før de flytter inn på soverommet også. Stort vindu, mange naboer. Himmelgutten er nervøs for at Dekoratøren er seriøs når han snakker om at han ble inspirert av scenedekorasjonene på Phantom of the Opera, der var det nemlig voldsomme draperier med snorer og dusker. Dusker Maria Montezami hadde drept for. Mandag kom Dekoratøren hjem med store dusker fra KID, uten å helt vite hvor da skal brukes. Himmelgutten ble veldig stille da han så dem, i motsetning til Ella som trodde det var leker og ble helt hyper.

Åh, langt innlegg med en veldig uniteressant historie, hva var egentlig planen her da... Jaja. ha en fin kveld!

Dekoratøren

2 kommentarer:

  1. Haha, herlig onsdagslesing!:) Jeg ser for meg deg på cat walk i stua, mens naboene gjør store øyne over gata, hihi:) Det er nok lurt å ta en opprydding i skap og på stativ en gang i blant, tenk så deilig å fylle Klesskapet med masse fint som man faktisk bruker.

    Klemmer:)

    SvarSlett
  2. Dusker ja, håper dere har fått med dere episoden da Hollywodfruen Maria snakker om "tofsarna". Det er en klassiker!! Må ses.
    FIN kveld!!!

    SvarSlett