tirsdag 12. juni 2012

Retrovasene formerer seg

Noe av det beste med leiligheten i andre er de dype vinduskarmene. Der er det plass til mye, og i en av dem har det nå kommet en liten samling retrovaser med tysk opphav. Sammen med en brun glassflaske fra Etter min morfar og en arvet lampe har det blitt et fint stilleben. Vasene er med unntak av den grønne alle fra Fretex. Den grønne falt guttene for på samme butikk som den brune glassflasken, den hadde noe over seg som fikk Himmelgutten til å bøye av for at en slik vase kunne være fin, og Dekoratøren til å bøye av for at noe grønt kunne være fint. Korrekturlesning er greit, den grønne vasen ble ikke med i dag gitt.


De er nemlig ikke enige i alt, selv om de deler synspunkt på mye. Himmelgutten er ikke overbegeistret for vasesamlingen, i likehet med at Dekoratøren ikke klapper i hendene når hans bedre halvdel flytter inn i pysjbuksene etter jobbantrekket er hengt på henger...


De får stå framme da, en stund. Det varer nemlig ikke lenge før en ny idé dukker opp, og da får retrovasene seg en pause i kjelleren. Eller en annen plass. Kanskje havner de tilbake i en vinduskarm igjen når det kommer nye tilskudd til samlingen. De dukker opp med jevne mellomrom, akkurat nå står det en tvilling av den mørkeblå på gjenbruksbutikken, som nesten har blitt med hjem to ganger. Neste gang, neste gang Dekoratøren går innom blir den nok med hjem.

Ha en finfin kveld!

Dekoratøren

2 kommentarer:

 1. Grønt er skjønt, hr. Dekoratør, og den innsikten kommer nok snikende nå da du har innsett at gult er kult :) Jeg heier på både retrovaser (få se den grønne, 'a?) og behagelige benklær!
  Klem, Swiss AW

  SvarSlett
 2. Jeg er klart til pyjamas, men ikke så parat til retrovaserne. Er jeg så mest med Himmelgutten! Jeg må dog komplimentere Dekoratøren for hans mod og lyst til at kaste sig ud i nye udfordringer, samt hans evne til at beholde bukserne på, så at sige, mår han kommer hjem fra arbejde:-)
  Vil iøvrigt også gerne kaste et blik på den grønne vase.
  Knus og dejlig onsdag til Jer - Danmark spiller jo fodbold i aften. Uhh kryds fingre :-)
  Kate

  SvarSlett