fredag 1. juni 2012

Fredagsfrokost

Gårsdagens minibloggetreff var særdeles koselig, Trilltrall-Linda og Hylleblomsten ble sittende og skravle lenge. Dekoratøren startet dagen med å vaske opp etter selskapet. Han må jo følge sine egne regler om hva som går i oppvaskmaskinen og hva som må vaskes for hånd, om han forventer at Himmelgutten skal følge de samme reglene. Med oppvaskmiddel fra L:A bruket går det som en lek, det var fort gjort.


Trondhjem varter opp med sludd i dag, selv i sentrumsnære strøk. På grunn av dette har de fleste plantene på balkongen fått komme inn på pikerommet, som nå ser ut som et gartneri i full flor. Fredagsfrokosten ble derfor inntatt på spisestuen, Dekoratøren måtte love å ikke søle ut duken han ikke orket å ta av bordet, neste uke er det et nytt middagsselskap på trappene nemlig.Sjokolademousse med brente peanøtter sprengte kaloriregnskapet, så Dekoratøren slo til med cottage cheese med frukt og bær. Mango, blåbær, fersken og pasjonsfrukt både så pent ut og smakte godt. Antakeligvis ekstra godt siden det kom på bordet i en fin Casagentskål, med te fra By Nord i krus fra samme plass. Å spise av benskje er også mer stas enn en vanlig stålskje.

Nå kan helgen bare komme, her skal det grilles selv om det sludder. God helg!
Dekoratøren2 kommentarer:

 1. Vakre bilder!
  Ser godt ut:)
  God helg!

  SvarSlett
 2. Å, det var så koselig å være på besøk også! Håper jeg kan få komme flere ganger, og det skader ikke med litt sjokolademousse heller. Ellablomsten stjal en liten del av hjertet mitt, sukk.

  Takk for gjestfrihet glede!

  SvarSlett