tirsdag 1. mai 2012

Årets første loppiskupp

I helgen som var ble dagene utnyttet maksimalt. Dekoratøren hadde kraftig jetlag, og da var det ingen bønn når han spratt opp og serverte kaffe på sengen halv åtte lørdag morgen. Himmelgutten har lenge klaget over partnerens kroniske allergi mot å stå opp når vekkerklokken ringer på hverdager. Derfor var det en noe sjokkartet opplevelse å se Dekoratøren usedvanlig opplagt så tidlig en lørdag.En noe uvanlig situasjon er det jo at guttene er ferdig med kaffe på sengen, lørdagsfrokost, tur med Ella og morgenstellet i god til før klokken 12. Faktisk var de klare for bytur en drøy time før den tid. Loppissesongen er i gang for fullt, og derfor passet det veldig bra at dagen startet ekstra tidlig denne lørdagen. Den lokale skolen hadde nemlig skiltet med "digert loppemarked" fra klokken 11. Da det ikke var noe å sitte hjemme for, troppet guttene og Ellablomsten opp på loppis da det åpnet.Noen ganger lønner seg å være tidlig ute. Selvom utvalget var noe skrantent på loppisen, ramlet guttene over noen små skatter. To lassibeger i messing, en gammel puddingform, en tøff treelefant, seks superfine askjetter og en liten puff med broderier på ble med hjem igjen til en vanvittig hyggelig pris. 120 kroner er det ikke noe å si på for alt sammen. Hurra for det!


Bruktkuppene på lørdagen ga selvsagt mersmak. Derfor svingte guttene oppom Bispehaugen barneskole under søndagsturen for å se hva loppisen der kunne by på. Denne gangen var de litt for sent ute, for der var langt mellom skattene. Allikevel ble det et loppiskupp der også, som helt sikkert titter frem på bloggen litt senere.


Ella synes det var veldig gøy på loppis, og forelsket seg litt ekstra i den lille puffen. Etter nøysom snusing og lukting, oppdaget blomsten at den var perfekt når man skal kikke på den store verden utenfor leiligheten. Å sitte i vinduet er så spennende for små prinsesser at man kan gjøre det lenge. Puffen var nok god å sitte på også, for det gikk lang tid før Ella ville ned. Loppisfunnene er da definitivt inn i varmen hos både store og små i andre.

Håper alle har hatt en finfin 1. mai!
Himmelgutten

5 kommentarer:

 1. Flotte kupp! Og for en pris, slike småsummer finnes knapt i Oslo. Herlige bilder! Naboen har fått en miniElla som nå er 11 uker og hun er så lita! Så selv om jeg gikk glipp av blomsten da hun var baby så har jeg endelig sett en lik;) Klem

  SvarSlett
 2. Så koselig det er å innom bloggen deres...fine fine loppiskupp:-)

  SvarSlett
 3. Heldige dere som fant så mye fint på loppis! Ha en fortsatt fin uke:)

  SvarSlett
 4. Fine ting til fiin pris! :)
  Herlig blogg dere har!

  -Silje

  SvarSlett