torsdag 3. mai 2012

Pauseblomster

Det er dugnadstid i bygården, guttene rakk ikke å ta nye bilder i dag. Derfor er det bilder av årets første peoner hjemme i andre i dagens lille innlegg. Er ikke det veldig tidlig for peoner egentlig? Det er såvidt gått en uke siden ranunklene ble kasta ut, og nå er det peoner i alle rom? Betyr det hvite amaryllis i juli?Dugnad er like norsk som skippertak, brunost og høyt telysforbruk. Dugnad er visstnok en utdøende tradisjon, men det stemmer ikke i huset guttene bor i. Folk stiller opp og da er arbeidet i aller høyeste grad overkommelig. Raking, luking, kosting og spyling. Kjedelig å gjøre alene, helt ok når man er mange. I tillegg er naboene til guttene av det særdeles trivelige slaget, så det blir både knising og høylytt latter når man setter i gang.Blomster blir det nok mer av på bloggen, guttene har trosset værmeldingen og kjøpt litt planter til balkongen. Om de lever til søndag kommer de på bloggen!

Ha en finfin kveld!
Dekoratøren

6 kommentarer:

 1. Å så nydelige! Elsker peoner høyere enn himmelen!
  *tar på meg skoa og løper på blomsterbutikken NÅ*
  Klem

  SvarSlett
 2. ELSKER peoner jeg også!!! HERLIG!

  SvarSlett
 3. Hei en av mine yndlingsblomster... E desverre ikkje kommet her nord enda. Men da har vi jo noe å glede oss t i snøværet. Ha en fin kveld. mvh Ann

  SvarSlett
 4. Fine bilder av nydelige blomster!

  Grattis med å være blant NIBs anbefalte blogger i månedens rom123! Fineste Ella på glanset papir. :)

  SvarSlett
 5. Gamle eller nye bilder... Det spiller jo ingen rolle, når de er så flotte som disse. Jeg ELSKER peoner (ja, hvem gjör ikke det)!
  Ha en flott helg!

  SvarSlett
 6. Nydelige pausebilder.Peoner er utrolig vakre. Ha en flott lørdag

  SvarSlett