mandag 28. mai 2012

Ny sengegavl

Før jul i fjor flyttet keiserne sengen sin fra spisestuen og inn på gjesterommet. Soveromsoppussing ble lagt på is da kalenderen viste at ikke bare kjerringa kom til å få julekvelden i fleisen, og siden har soverommet stått som et ribbet rom med mye rot. Planen var å legge gips på veggene og i taket, og dette er noe guttene ikke har samlet nok mot og motivasjon til å begynne på. Ikke nå engang, snart seks måneder etter oppussingspausen startet.


Siden da har  planen endret seg litt, Dekoratøren har hatt en kommentar fra Chilli Charm i bakhodet lenge, den om å bevare noe av panelet, det så jo originalt ut. Det panelet Chilli siktet til var ikke mye originalt, men siden soveromsveggene er ribbet inn til råpanelet begynner hun å få litt rett. Om det er mulig å få fint gjenstår å sjekke bare man får ryddet seg inn til en vegg. I såfall er et nytt fargetema, nye materialtanker og en ny plan i gjære.


Men det var den nye sengegavlen da, den i tittelen på dagens innlegg. Den er sikkert noe voldsom for enkelte, men er man glad i kopper og glass og alt som er fint, er den bare stas. Guttene sover nemlig på spisestuen, noe de ikke trodde de skulle gjøre igjen. Ella sovnet i buret og våknet til ferdig ommøblert spisestue, nå med seng. Noe forvirret, men hun fant seg fint til rette. I dag ville hun rett og slett ikke stå opp, sov i armkroken på Himmelgutten til lenge etter kaffen var servert og drukket opp.

Sengeteppet på eksilsoverommet er det teppet guttene ikke klarte å gå fra da de var på harryhandel i påsken. Fiiint!

Grunnen til soveromseksilen har ingenting med gjesterommet å gjøre, ei heller soverommet. Det er tid for store, lyse flater hjemme hos keiserne i andre. Mer om det siden, kanskje allerede i morgen?

Ha en fin pinseavslutning!
Dekoratøren

2 kommentarer:

 1. Fantastisk!!! Å sove tett inntil et skap fylt av herligheter,må da vel føre til gode drømmer=) Ting tar tid,men plutselig får man ånden over seg med påfølgende tanker om at man ikke kan fatte at dette ikke ble gjort før!

  Fine tanker til dere.
  Jippi; Ane

  SvarSlett
 2. Ups, sorry for å sette griller i hodet!
  Jeg fikk ånden over meg til å kaste ut det siste gulvteppet i gangen nede i dag. Dvs 1. år siden jeg kjøpte retrohuset! Ting tar tid, men litt sånn skippertaksoppussing må til. Tror dere må blogge den veggen en gang til, så får vi kanskje ha en kollektiv idemylding?! Uansett, det blir lekkert hva enn dere velger å gjøre :) Klem

  SvarSlett