mandag 21. mai 2012

Label-hore

Guttene er vel hjemme etter en pustepause i Londonbyen. Å komme bort litt gjør godt for både kropp og hode, og denne gangen gjorde det faktisk ikke like vondt for lommeboka som det pleier. Shoppingmåtehold er noe nytt for keisere på storbytur, og likevel ble koffertene både fulle og tunge nok. Størst og tyngst var bygaven til Ellablomsten. Hun var på kennel hos Dekoratørforeldrene i helgen, og hadde store forventninger til bygaven.Den unge damen har rukket å fylle 13 måneder, og snart har hun bodd hos guttene i et helt år. På den tiden har hun blitt et naturlig midpunkt i den lille familien, og hun har blitt skjemt bort etter alle kunstens regler. (Bortsett fra i matveien, tørrfôr er fortsatt superstas...)


Bygaven ble innkjøpt på Mungo & Maud i Belgravia. Så stor var den at guttene måtte ta taxi tilbake til hotellet etterpå, den ble for stor å drasse rundt på resten av dagen. Egentlig skulle Ella få et nytt halsbånd og kanskje en ny genser til vinteren. Genseren var i rosa cashmere, men butikken var utsolgt for størrelsen hennes. Så da ble det rosa seng i stedet. En nydelig lyserosa sak i bomullscanvas med myke kanter og fine hjørner små bulldogdamer kan gjemme snuten sin i når de sover. Med nytt halsbånd på og begge papsene hjemme ble livet en lek oppi den nye sengen, det var bare å rulle rundt. Mungo & Maud passer Ella godt, som den lille label-horen hun er. Et luksusdyr. Hun hadde nok sjarmert Hanna på butikken i senk, slik Hanna sjarmerte guttene. Fabelaktig god service uten å være påtrengende. Det var like før Dekoratøren falt inn i gamle vaner og begynte å plukke mer, men han holdt seg på matta.


Mungo & Maud har bare fine ting, det spørs om det ikke blir et matchende kobbel til jul...

Ha en deilig mandagskveld!
Dekoratøren

7 kommentarer:

 1. ÅH, vakkert!!
  nydelig tilbehør, og Ella blir bare vakrere:)
  klem fra hundehuset.

  SvarSlett
 2. Sikke fine gaver. Kan godt forstå, at der var glæde i det lille hjem.
  Knus

  SvarSlett
 3. Ja, ja - nokre laster skal ein ha :) Og ein snute for fine ting er vel ikkje det verste...

  SvarSlett
 4. Ååå! Akkurat en slik hundeseng MÅ jeg og ha!! Forte meg å sjekke om de sender til Norge..! Herlige bilder, man blir så glad av å se en fornøyd søtsak som Ella:)

  SvarSlett
 5. Heldige Ella. Denne kledde henne godt ja

  Nyt dagen, hilse Lottemora

  SvarSlett
 6. Sa skjonn! Hyggelig a se dere har hatt det kos her borte i 'mitt' land :-)

  SvarSlett
 7. Nydelig seng, vil tro ho koser seg der,ja! Kjekt med Londonshopping!

  SvarSlett