søndag 13. mai 2012

Pinterest topp tre

Gutta i andre var noe negativt innstilt til Pinterest da de først oppdaget at flere bilder fra bloggen deres hadde havnet der. Det var før de egentlig forstod hva det hele gikk ut på. Og stas er det jo når man oppdager at bildene har havnet der fordi lesere av bloggen blir nok inspirert og interessert i en del av bildene til å fortelle andre om det. Hipp hurra for det!


Derfor viser guttene i andre de tre bildene som inntil nå har vært mest av interesse gjennom det sosiale nettverket som Pinterest er. Bildet som har vekket størst oppmerksomhet er fra februar, da keiserne avslørte hvordan hele kjøkkenet ser ut. Frem til da hadde de kun vist frem deler av rommet. I grunnen var det meste der blogget om og fotografert, men det viste seg at mange satte pris på å få se helheten og hvordan alt hang sammen der inne. Med hvitmalte gulv litt nærmere sommeren spørs det om hele rommet igjen får vise seg her inne.


En gjenganger på interesselisten på Pinterest er ganske så forståelig husets yngste beboer. Ella smelter mangt et hjerte både her og ute blant folk. Senest i dag møtte guttene på en mann som spurte om dette var selveste bloggehunden Ella. Du og du så stas å bli gjenkjent sånn! Prinsessen blir hoppende glad av slik oppmerksomhet. Og paps'ene blir veldig stolte. Ofte er det noe vanskelig å forevige lillemor på bildene, for hun er så aktiv. Men hun begynner å skjønne konseptet "posing" - søt, ikke sant?


I flere år har guttene lengtet etter en egen uteplass. Siden de flyttet inn i september har de gledet seg veldig til å kunne ta balkongen i bruk. I påsken begynte de derfor forberedelsene med å så et stort arsenal med frø i en haug med potter, i håp om å kunne fylle uteplassen med selvdyrkede planter og blomster denne sesongen. Det spirer og gror i vinduet både på kjøkkenet og spisestuen, så det lover godt foreløpig. Pottene på balkongen begynner å fylles med mye fint allerede, og finere skal det bli. Det ser ut til at mange likte idéen om selvdyrkede blomster på uteplassen i 2012, for mange har "pinnet" og "repinnet" et av bildene som ble lagt ut på bloggen i påsken. Kanskje du er en av de?

Ha en fortreffelig avslutning på uken!
Himmelgutten

4 kommentarer:

 1. Fin-fine bilder!! Pinterest er gøy, men ja, man kan jo bli litt sur hvis man plutselig finner igjen sine egne bilder der inne uten at man (med mindre man var bevisstløs i gjerningsøyeblikket) har lagt dem inn selv! Men men... Dere får ta det som et kompliment ;-)

  Herlig søndag til dere!

  SvarSlett
 2. Lkere bilder, klart folk blir inspirert!
  Har enda ikke vært innom Pinterest, er veldig treig på sånt. Men synes det var koselig da jeg så noen av bloggebildene mine hos weheartit for en tid tilbake:)
  Søøøøte Ella!
  klemklem

  SvarSlett
 3. Herlige bilder, dere!
  Blir alltid inspirert her hos dere:)
  ...også herligste Ella da!*sukk*

  ..ja,det der med pinterest er interessant i grunn...gogglet litt på det og fant plutselig ut at det ligger en god del bilder fra meg der....i grunn er det ganske så morro:) Lov å smile litt av sånt!*smile*

  Ønsker dere en flott søndagskveld og finfin ny uke!
  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 4. Herreminhatt for et fint kjøkken a du! Elsk, elsk - farger, møbler, kontraster :) Liiiker!

  SvarSlett