lørdag 5. mai 2012

På glanset papir

Det er helg og fridag igjen. De kommer visst tett nå i mai, og det er jo hyggelig. Ella synes det er ekstra stas, for fridag innebærer sløve morgener i sengen sammen med paps'ene og mer oppmerksomhet enn til vanlig. Den lille frøkna vet å sole seg i glansen av oppmerksomhet og trives godt som midtpunkt. Begge fedrene vet nok at lillemor utnytter nettopp dette, men slik er det nok i flere hjem også.


Denne uka har Ella og keiserne vært i glansen litt mer enn vanlig. De søteste NIB-jentene har tipset om bloggen i deres faste spalte bloggrom i denne månedens utgave av Rom 123. Dermed har trioen i andre, med Ellablomsten i spissen, debutert på glanset papir. Det er veldig stas - hipp hurra for det!


Å bli lagt merke til ute i den store verden er moro. Når man i tillegg blir beskrevet med så mange fine ord føles det nesten overveldende. Ella tar det hele med fatning, for hun var jo tross alt forsidepike på NIB for snart et år siden. Dekoratøren og Himmelgutten har kanskje noe å lære der. De kan fort bli både starstruck og hysterisk av slik oppmerksomhet. Det finnes nok derimot en ting de alle tre har til felles - de trives i oppmerksomhetens sentrum.


Vi håper inspirasjonstipset i Rom 123 fører til flere lesere og følgere fremover. Det er så stas å se statistikken vokse sakte men sikkert hver måned. Selvsagt forplikter det også til å fortsette med bloggingen, og jevnlig publisere nye historier og bilder her inne. Vi håper så mange som mulig har lyst til å fortsette reisen sammen med oss. Tusen takk til NIB og alle andre følgere - dere inspirerer oss masse til å fortsette bloggingen!

Trivelig helg til stort og smått!
Himmelgutten

10 kommentarer:

 1. Gratulerer! Så flott! Min blogg går sakte nedover, og det er IKKJE så oppløftende å blogge då. Men eg fortsetter nok litt til ;) Ella har nok full kontroll, kjendishund og greier :)

  Fortsatt god helg!

  Klem,
  e :)

  SvarSlett
 2. Så gøy!
  Grattis! Digger bildet!

  God helg

  Klem

  SvarSlett
 3. Herlig!! Gratulerer!!
  Sol dere i glansen=) Hva er vel bedre enn
  å være midtpunkt?? Fine tanker til dere, mann+mann+hund!!

  Jippikos; Ane

  SvarSlett
 4. Så utrolig kult! Grattis til dere:)

  SvarSlett
 5. Så gøy, gratulerer!
  Velfortjent:)

  SvarSlett
 6. GØY!
  Det fortjener både Ella og dere!:)

  SvarSlett
 7. Stilig! Dåke har jo ein herlig blogg, sitt alltid med eit smil når eg er innom her :) God stemning, fine bileter og inspirerande interør. Kan ikkje be om meir då.

  SvarSlett
 8. Det var på tide! Dere er jo herlig gutter :)

  SvarSlett
 9. Jeg har hylt så mye på tastaturet etter dette, men skal nok klare et hyl til; HYYYYYYYYYYYL! :D

  SvarSlett
 10. Herlighet.. grattis gutter! Så morro å lese!
  Håper debuten på glanset papir fører med seg mange treff og følgere.
  Legger kanskje ikke igjen spor hver gang jeg er innom, men jeg eeeer her altså. ;) Ønsker dere en rolig og god søndag.
  Her i huset er det skjelvne hender etter en sen tur på fest..hehe.
  Klem Madelén

  SvarSlett