torsdag 31. mai 2012

Prosjekt under arbeid

Teglsteinsveggen på stuen var en av tingene ved leiligheten som fikk guttene til å forelske seg i den og med det klare å se forbi 100 kvadrat furuhelvete. Den er like fin fortsatt, men i går kveld kom guttene lenger med et prosjekt de har fundert på en stund. Dekoratøren har kommet over den ene gamle gullrammen etter den andre det siste halve året, og nå har de kommet opp på nevnte vegg.


Den helt tomme rammen hadde en falmet og vannskadet skute i seg da den ble kjøpt på Etter min morfar. Den som har glasset i behold dukket opp på Fretex, og det gjorde sannelig speilet med gullramme som henger helt til høyre på bildet. Syttitallsbarokken øverst til venstre skulle Far kaste da han ryddet i kjelleren, men var snill og spurte om dattersønnen ville ha den først. Det ville han selvsagt. Kransen av eucalyptus har Rune på Mathildes Verden laget, den kom i hus før jul og er fortsatt veldig fin.


Guttene liker det de ser, men kommer nok til å stokke om litt på rammene og kanskje legge til litt. De må bare finne rammene først. Å henge opp på en slik mur er heller ikke bare enkelt. Det skal ikke plugges unødvendig i muren, så det blir å lure inn en spiker i de sprekkene som lar seg lure. En bit matpapir med påskriften "dans!" dukket opp i en av sprekkene i går, guttene tok utfordringen og svingte seg rundt med Ellablomsten til Romanias ESC-bidrag. Mrs. Hardy ville nok svingt seg hun også, om hun hadde vært der...

Nå er det like før Selveste Audrey og Kattepiken velter inn over dørstokken, denne kvelden blir rett og slett et festlig bloggetreff!

Snart er helgen her også, jippi!
Dekoratøren

11 kommentarer:

 1. Wow, er alt jeg har å si. Ser kjempe stilig ut!
  Klem Madelén

  SvarSlett
 2. Så koselig stue dere har! Gjorde seg med vintage rammer på den rustikke veggen - like a lot! Fortsatt fin kveld:)

  SvarSlett
 3. Heihei! Kuuult!
  Og der har en versjon av Kremmerhus-plakaten kommet opp også!
  Ikke dumt!
  Nå ble jeg inspirert:)
  klem

  SvarSlett
 4. Detta blev verkligen bra! Riktigt läckert med guldramarna mot den ruffa tegelväggen. Och det ser så koselig ut med alla puter i sofan. :-)

  Håper ni har en riktigt fin fredag!

  SvarSlett
 5. Helt fantastisk fint! Dere har virkelig ett stilfult hjem :)
  Klem

  SvarSlett
 6. Åh, det siste bildet her... Får skikkelig Friends vibber av det altså, heilt herlig styla. Søren, dåke er gode altså! Og gangen blei kjempe lekker, ikkje noko hast med å utbedra noko der etter den male innsatsen dåke har gjort :-)

  SvarSlett