fredag 18. mai 2012

Den beitende geita i London

Guttene i andre pakket kofferten forleden og reiste over Nordsjøen til dronningens by. En hektisk og turbulent periode den siste tiden gjorde at en liten getaway var på sin plass. Mens Ellablomsten får kose seg sammen med Overingeniøren og Dekoratør-mams'n flere dager i strekk, får paps'ene koblet av i storbyen. Ja, for guttene vet å gjøre nettopp det i byer med puls.


Tidligere i år kom Himmelgutten over en liten artikkel i Monocle om et fantastisk og lite hotell i London. The Grazing Goat skiltet med en liten håndfull lekre rom lokalisert over nabolagets mest populære pub og restaurant. Med en stil som kan beskrives som "English Cottage møter industrielt" falt guttene pladask og reserverte rom der med en gang. Spente var de da de ankom hotellet sent på kvelden, og nærmest overveldet av folkehavet i puben og utenfor på gaten.


Vel oppe i en etasje over folkemassene skjulte det seg en liten oase av hotelluksus og avslappet stemning. Begge guttene slo seg til ro straks døren ble lukket, og sa seg enig i at de var glad over å ikke bo på et av de store fancy hotellkjedene. Dette er et hotell med sjel, herlig atmosfære og fantastisk service.


De matte veggene i en blågrønn farge passer godt til treverket og linfargede tekstiler. Akkompagnert med industrielle lamper av ulik sort og papegøyebilder på veggen er hotellrommet definitivt noe å hvile øynene på. At man befinner seg midt i en av verdens største metropoler er det vanskelig å forestille seg.


Badet har en noe hytteaktig følelse, med panelbelagte vegger og et rustikt massivt speil hengende over servanten. Hyttefølelsen er dog moderne og skaper en avslappende stemning for en sliten kropp. Man trenger vel ikke en gang nevne at keiserne storkoser seg her?

Håper alle har hatt en super nasjonaldagsfeiring!
Himmelgutten

4 kommentarer:

 1. Nej hvor ser det pragtfuldt ud. Kan godt forstå I slapper fuldstændig af i de omgivelser.
  Hvad skal I så have med hjem til Ellablomsten - for hun skal vel have en gave så stor efter at have undværet sine fædre i flere dage!
  Knus fra Danmark
  kate

  SvarSlett
 2. Fantastisk, skjønner godt for at dere falt for det hotellet. Riktig god helg :)

  SvarSlett
 3. LIKER!!!
  Utrolig stilig!
  Takk for tipset:)
  klem

  SvarSlett
 4. Hei Ella!
  jeps, det er din søster som er avbildet på designhundbloggen.
  det var Linda som gikk med henne i ringen:)
  det ble visst ikke så bra plassering, blå sløyfe.
  teite dommer!

  SvarSlett