mandag 14. februar 2011

Alle hjerters dag

Det er alle hjerters dag og humøret er på topp. Kjærligheten i fjerde blomstrer som aldri før. Tiden flyr og det er faktisk i disse dager tre år siden Himmelgutten første gang landet i byen for å besøke Dekoratøren. Mye har skjedd siden da og singellivet er for lengst historie. Bare ved å tenke på reisen guttene har tatt siden den dagen for tre år siden får det til å boble litt ekstra i kroppen.


Om noen timer kommer endelig Dekoratøren hjem fra en av mange jobbreiser så langt i år. Det blir nok litt tid til romantikk før lysene skrus av. En bedre middag for å feire kjærligheten finner derimot sted senere i uken. Mens han venter har Himmelgutten brukt det gode humøret til å dra leiligheten enda et hakk nærmere vår.


Mariskåla som guttene fikk fra sine gode venner Tjuvsvensken og Bergenseren ved nyttår er altfor fin til å flytte inn i et av kjøkkenskapene. Ikke at det egentlig er plass til noe mer der. Nyttårsforsettene er for lengst glemt, og skåla er dermed en farlig ting å ha fremme. Ikke bare er skåla fin, den rommer også ganske så mye sjokolade. Litt kjedelig er det å ha druer i den hele tiden, ikke sant? Forandring fryder! Himmelgutten fikk i helgen en god idé som kommer til å spare guttene for en god del kalorier fremover. Ja, sett bort ifra gårsdagens morsdagsbrownies vel og merke. Allikevel; en gjeng med muscari-løk i potte passet perfekt i Mariskåla. Uten potte selvsagt. Skal hilse og si de storkoser seg der på stuebordet.


Det rykker med andre ord stadig nærmere vår. Hurra! En vårlig indisk prins har også funnet seg tilrette i stua. Tror ikke prinsen snakker samme språk som muscariene i Mariskåla, han ser litt for alvorlig ut til å fatte løkblomstenes flørting over salongbordet i kveld. For alt blomstene vet har prinsen kanskje andre preferanser. Uansett er det mye kjærlighet i luften oppe i fjerde for tiden, og det er nok flere prinser som kjenner det på kroppen.

Hipp hurra for alle hjerters dag og for at den ordentlige prinsen snart er hjemme igjen!
Himmelgutten

5 kommentarer:

 1. Happy Valentines Day! Kos dere masse i kveld :)
  Venter en liten overraskelse inne hos meg... Klem Nina

  SvarSlett
 2. Happy valentine!
  Likte den puta!
  Og de browniesa, må prøve de tror jeg;)

  SvarSlett
 3. Fint innlegg. :) Så bra det ble med perleblomster i den skåla. Og fine farger på putene!

  Ha en fin ♥-kveld. :)

  SvarSlett
 4. se der var Eddie på plass!
  passet perfekt!
  jeg tror jeg må skaffe meg den matchende runde,
  den var lekker!!
  håper Dekoratøren er vel hjemme nå <3
  klem fra meg til dere

  SvarSlett
 5. He he he, du skriver så morsomt. Nydelig med løkene i Mari skålen. Ja de skålene kan brukes til så mangt ;)
  Håper dere koste dere masse i går. Tøffe puter, både med og uten Eddie ;)

  SvarSlett