søndag 6. februar 2011

Oppbevaring bonanza

NIB utfordrer og guttene er ikke snaue om å melde seg på. Med akkurat passe antall kvadratmeter og mye ting er oppbevaring en daglig utfordring. Enda godt det er så mye fint å få kjøpt, sånn oppbevaringsmessig!NIB ville ha tips til oppbevaring på vaskerommet, men det rommet finnes ikke i leiligheten. I såfall er det godt gjemt. I stedet blir det bilder fra soverommet, det rommet som skal romme alt av klær og helst enda litt mer. Skuffer, kurver og fine esker hjelper å holde orden i alt to unge menn trenger å ha for hånden. Glassboksene er en stor favoritt, her rommer de mansjettknapper og Dekoratørens samling bønnekjeder fra DAY. Bambusbollen er fra Habitat og rommer yndlingssløyfene til samme mann.NIB skriver ofte jenter og damer når de snakker om medlemmene sine, det er ikke til å stikke under en stol at unge menn nok er en minoritet. Uansett, unge haner som bor sammen er ikke redde for å stikke fram hodet i en flokk med høns, og de vet at om de stikker noe under stol så er det ute av syne. NN-posen er en gave fra hoffleverandøren på chinos. Nå rommer den søndag i sengen-bladene.NIB utfordrer månedlig og den første utfordringen guttene kastet seg på var Soverom. Da var ikke Keiserens nye trær medlem en gang, men heldigvis får man være med likevel. Den dag i dag er nettopp dette innlegget det mest leste av alle. Vi snakker to-tre ganger så mye lest som de nest mest leste... Siden den gang har flere esker og bokser funnet veien til soverommet. Den lille skinnboksen brukes som syskrin. Det syes ikke så mye, men det hender det ryker en knapp i yndlingsskjorta. Det lille hamrede sølvbrettet er fra KIRK i København, en fin ting å legge klokker og mansjettknapper på når man kommer hjem fra jobb.NIB har blitt et daglig stopp for guttene, og her stopper dette innlegget. Takk for at du er innom bloggen vår, vi blir glade om du legger igjen en liten hilsen. Aiaiai, så glade! :)
Himmelgutten og Dekoratøren


2 kommentarer:

  1. Snasen tolkning av mnd. utfordring. Ønsker dere lykke til! Har selv lagt merke til at NIB og mange av interiørbloggerne ikke helt har fått med seg at det fatisk finnes flere bloggere der ute som er opptatt av interiør og er GUTTER! Jeg synes deres blogg er et frisk pust i denne NIB verdenen, der det kan bli litt for mye Shabby Chic til tider. Har forresten sent en liten utfordring til dere på bloggen min. Frivillig å delta :)
    Klem, Chilli Charm

    SvarSlett
  2. Aiaiai, so mykje fine esker og bokser til oppbevaring! Fin miks, og fint at det vises kva som blir oppbevart. Fint bidrag til NIB utfordringa:-)
    Klems Kristine

    SvarSlett