onsdag 2. februar 2011

Balsam for sjelen 2

Sist helg var Dekoratøren innom Frankfurt en tur. Nytt hotell ble testet ut, denne gangen var "The Pure" destinasjonen. Lite ble lest om hotellet på forhånd, det viktigste var beliggenhet.


Hotellet hadde bra beliggenhet, men det som resulterte i en sekser på terningen var utseendet. Nesten hele hotellet er hvitt, helt rent i linjene og med små overraskelser der det trengs.


Selvskryt er lov når ting er så bra at man har havnet i bok. Hornene bak hadde Dekoratøren lyst til å ta med hjem, men han behersket seg. Under hyllen på bildet brant det en gassflamme på kveldstid, synd den ikke ble med på bildet.
Det var kveld ved innsjekk, og horn og gevir kom til sin rett på lyskassene sine. Lobbyen var rett og slett rålekker! Spent på rommet var det bare å ta heisen opp to etasjer.
Herlig takhøyde, gardiner fra gulv til tak og en passe stor seng. Rommet var ikke så stort, men det gjorde ikke noe siden man hadde den takhøyden. Stereoanlegg med docking til iPhone/iPod gav myke jazztoner og ble tatt i bruk før skjortene ble hengt opp. Sengen hadde en tendens til å skli ifra hverandre, men siden Himmelgutten var hjemme i Trondhjem gikk det greit.


På veggen hang Steve McQueen og Ali MacGraw. Tidløst McKule og antakelig på MacFlukt fra noe i en film. (Bildet var McUklart fra før, det er ikke fotografert i MacBeruset tilstand.)
Frokosten ble inntatt i lobbyen/baren. Hvite skinnmøbler, überlekker buffet og nydelig servise. Koppene var så kule at man måtte sjekke hvem som hadde laget dem. Til stor glede og overraskning var det Figgjo! Det norske hjertet banket litt ekstra, hvor kult er det ikke at et luksus/fancy/design-hotell har norsk servise?! Frokostbuffeten inneholdt masse frisk, eksotisk frukt i tillegg til det man trengte for å kose seg med frokosten. 
På toppen av alt dette var det en bakgård med sitteplasser. To plussgrader inviterte ikke akkurat til å sitte ute, men den lille oasen ga enda et stort plusspoeng. Hit vil man tilbake, ingen tvil. Det klassiske trikset for å øke romfølelsen med speil var brukt i bakgården. Et enormt speil gjorde rommet dobbelt så stort og enda litt frodigere.

Mange bilder og lite tekst denne gangen, Dekoratøren er småsyk og ordene sitter ikke like løst som vanlig. (Himmelgutten nyter sikkert en stille stund...)

Ha en fin-fin kveld!
Dekoratøren

1 kommentar:

 1. Superfint :)

  Fikk endelig se vårkatalogen i går..
  Svim av, så flinke dere er å handle altså!!
  Så mye fiiiiiint :D
  Flinkis :)

  Ha en fin torsdag
  Klem!
  Amalie

  SvarSlett