søndag 27. februar 2011

Detox delirium

Det er søndag og bloggeverden har nok våknet for lengst. Guttene i fjerde er uten barn og har demed muligheten til å sove bort konsekvensene av to flasker champagne på lørdagskvelden. (Hah!) Legg til x antall fastelavnsboller med marsipanfyll samt sushi og du har dietten man skal gå av seg på hviledagen. Håper solen kommer til Trondhjem og slår følge med plussgradene, det tiner for alvor i Østbyen.


Himmelgutten har store planer for kveldens dessert, Dekoratøren kommer til å legge inn tre ekstra runder rundt kvartalet bare for å ligge i forkant. Før det er det planer om frokost i sengen med nye blader, kaffe på Bakklandet og kanskje vinduspuss. Kanskje. Man skal jo ikke overdrive heller.

God søndag!

Keiserne

3 kommentarer:

 1. Her vakna lillebror på 5 år, halv fem, men han er av den typen som slår seg til ro på loftstova, og styrer med leikene sine. Likevel; halv fem... Men eg søv til over ti, ikkje sånn i en strekk, men likevel... Champagnebakrus har eg ikkje, men åt litt vel mykje smågodt, så har vel ein slags giftfornemmelse av E-stoff i kroppen?

  Nyt dagen! Vi hadde 16 pluss i går,
  og plutseleg touch av vår!

  Klem
  E

  SvarSlett
 2. God gammeldags sofasliting etter en heftig Champagne aften skal man ikke kimse av. Deilig med slækk søndag i rolig tempo med påfyll av take away food og drikke. En kaffe ute i sola og kanskje en film til kvelds kan en hver husmor mimre tilbake om.

  Nyt dagen!
  Klem fra bleieskiftarbeidern

  SvarSlett