onsdag 16. februar 2011

Lysere tider

Det er lenge siden sola snudde, og vi er på god vei mot lysere tider. Det er snart slutt på panisk bildetaking hos guttene hver søndag. Forutsatt at guttene ikke jobber overtid, kan de snart faktisk knipse bilder til innlegg hver ettermiddag.


Kirsebærgreinene begynner å komme i fastelavensmodus på kjøkkenbordet. I godt selskap med muscarigjengen koser de seg i februarsola. Vintermørket er for lengst glemt i fjerde. Energien er på vei tilbake og guttene kan i det fjerne skimte en etterlengtet ferie. Både Dekoratøren og Himmelgutten er store pådrivere når det gjelder utvalget av blomster i leiligheten. Eneste som begrenser dette er faktisk utvalget i butikken. Løkblomstene på kjøkkenbordet sitter for tiden godt i både Mariskåler og glassylindere. Greinene får stå i en av guttenes favorittvaser - en fantastisk vase i "greige" fra Casagent.


Kjøkkenet har vært lite brukt etter at stuen ble pusset opp og jula var over. Nå er det imidlertid dags for å begynne å bruke det mer igjen. Dekoratøren holder på med et nytt prosjekt der, som snart vil avsløres i et innlegg. JaJippiViGlærOss! Imens ønsker vi dere alle en fin-fin fortsettelse på uken.

Himmelgutten

1 kommentar:

  1. Ja, visst är det härligt att ljuset återvänder! Så skönt att komma hem från jobb utan att det känns som mitt i natten... :-)

    Väldigt vacker vase, den likte jag gott.

    Hoppas ni har haft en fin onsdag!

    SvarSlett