søndag 20. februar 2011

And the award goes to...

I forrige uke var guttene så heldige å motta en award fra Nina bak bloggen At home with Nina. Det var stor stas! Hurra hurra for Nina! Det er jo ikke hver dag man mottar en award. Guttene ble tatt litt på senga der, for de hadde ikke forberedt noen takketale. Etter å ha tatt til seg gode ord og virkelig gledet seg over prisen, er det nå på tide å gi den videre.


Å motta en slik award forutsetter tre ting; (1) takke giveren av awarden og linke til bloggen, (2) fortelle åtte ting om seg selv, og (3) gi awarden videre til åtte andre bloggere man synes fortjener en ekstra oppmerksomhet.


Her er åtte ting om guttene i fjerde dere kanskje ikke visste:

 • Reiser til København minst to ganger i året - guttenes favoritt!
 • Bruker hverandres bukser, på tross av 13 cm høydeforskjell.
 • Spiser egg og bacon til frokost hver helg.
 • Utsetter gjerne trappevasken til søndag kveld.
 • Har alltid champagne i kjøleskapet, men sjelden melk.
 • Hater gule og oransje blomster.
 • Er teknologiske sinker hva gjelder tv - har faktisk en som er like dyp som bred!
 • Diskuterer hundenavn daglig...


De åtte bloggerne vi synes fortjener en award idag er disse:
 

Hipp hurra for dere!Dekoratøren og Himmelgutten

7 kommentarer:

 1. Hei dokke to der oppe mot nord! (kanskje ikkje så dramatisk langt nord når eg tenkjer meg om...) Tusen takk for at dokke tenkte på meg! Eg har akkurat mottatt ei anna utfordring frå Svenngården, som eg trur kom til henne via dokke? I alle fall; eg setter STOR pris på det! Skal prøve å få svart på spm. i løpet av veka som kjem. Og tusen takk for at dokke les bloggen min, og finn glede i det! Så fint å høyre! Det har vore litt sånn stiv kuling i livet mitt i det siste. Ganske mange år faktisk. Så då er det kjempegodt å ha denne fristaden, der ein er omgitt av inspirasjon og vakre ting. Og ikkje minst; vakre medmenneske!

  Ha ein nydeleg søndag, og så håper eg at trappevasken er unnagjort? ;)
  Nyt den nye veka også!

  Klem E

  SvarSlett
 2. Hei hei, tusen tusen takk for hyggelig award! Dere har nok den bloggen med den absolutte beste teksten/historiene....elsker å lese de og for å ikke glemme de gode og rolige bildene dere tar. Morsomt å få vite litt mere om dere her..klem klem

  SvarSlett
 3. Aj, aj, aj....godt å vite at også gutta ryker på luksussmellen sånn innimellom. Hadde egentlig ikke forventet noe annet. Vårblomster er verdt hver en 50-øring!
  Må bare takke og neie for awarden. Stor stas å blitt lagt merke til av gutta i 4 etg. Og ikke minst av gutter med sans for Eddie og bugs!Takk for oppklaringen ang Eddie. Det hjalp betraktelig på selvtilliten ;-)
  Oppfølging på awarden kommer plutselig.
  Ha en fortryllende søndagskveld

  SvarSlett
 4. Stort tack för den överraskelsen. Har ju inte heller något tacktal...må tänka lite på den. :-)

  Här är trappevasken gjord, idag söndag. En väldans dyp tv finns det här hemma också, men jag har lovat mannen att han får köpa ny nu när vi pusser opp tv-rummet. En ting mot en annen... :-)

  Hoppas ni har haft en riktigt fin helg!

  SvarSlett
 5. Hejheej, hipp hurra for knakandes kjekke gutter som er så spandable med awarder, tusen takk! Var rett og slett ein super dag å få ei oppmuntring og bli satt pris på,hurray!
  klem fra møre:)

  SvarSlett
 6. tuuusen takk!
  setter utolig pris på deres oppmerksomhet!
  takk!
  klem fra meg
  skal ta de 8 spm med det samme!

  SvarSlett
 7. Næmmen!
  Dette har ikke jeg fått med meg..
  Så gøy! Tusen takk, dette var stooor stas :D

  Klem!
  Amalie

  SvarSlett