tirsdag 22. februar 2011

Pillow talk

Det hender Doris Day smyger seg ut av høytalerne i fjerde etasje. Dekoratøren har alltid vært svak for gamle svisker, og begeistringen steg i årene han jobbet sammen med Malene. Hva Birger mener om saken er ikke sikkert, men Himmelgutten har i alle fall ikke vært vond å vende i retning jazz-easy listening og myke stemmer. Det er damene som stiller sterkest hjemme hos guttene, Bille, Ella, Dinah og Peggy har alle høyere spillefrekvens enn nutidens artister.


Pillow talk synger en rødmende forelsket Doris;

All I do is talk to my pillow.
Talk to my pillow, talk to my pillow.
All I do is talk to my pillow.
Talk about the boy I'm gonna marry someday.
Somehow, some way, sometime.

Stakkars pute.


Man får håpe det er snakk om en stødig pute med dunfyll i det minste, slik som putene i sofaen er. De slipper nesten ikke fjær igjennom trekket. Nesten ikke. Bare litt, og litt må man jo regne med når man bruker putene, altså virkelig BRUKER putene. Disse putene lever et hardere liv enn gode ønskers "ka-du-skal-med-alle-desse-putene!"-puter. De bakses rundt med for optimal sittekomfort og støtte. Søndag var bytte-putebetrekk-dag, det så ut som flukten fra hønsegården hadde gått gjennom stua.


Det meste blåste under sofaen mens resten la seg rundt putebetrekk-dunkene. Her er det forøvrig tilløp til tellekant til og med... I sangen ruller Doris rundt på sin rosa sky og har temmelig bastante krav til hva framtiden skal bringe. Hun setter seg klare mål den damen der, det skal hun ha.

Oh, there must be a pillow-talkin' boy for me
There must be a boy
There must be a boy
There must be a boy
There MUST be a boy!!
There MUST!!


Det hadde nok ikke holdt med inder Eddie, og han har uansett mer enn nok med å snakke med de nye putevennene sine i sofaen hos guttene. I front sees en håndbrodert sak fra India. Den har bodd et år i kjøkkensofaen og er betydelig falmet, men vakker likevel. Den rosa har Dekoratøren hatt i samlingen lenge, men ikke turt å bruke. Gutter har ikke rosa puter-logikk og bare tull. Den er helt nydelig sammen med inder Eddie og blokkprint-puta fra Bungalow. Den er også en favoritt, så deilig myk at den burde vært sengetøy. Så mange farger har det ikke vært på en gang NOEN gang i leiligheten i fjerde etasje, det var på tide med en endring. Det fargelegges på brettene og i vinduskarmen også, her er det mangt et innlegg på gang.

Sjekk ut bloggen Stirred, Straight Up, with a Twist om du er av samme slag som Dekoratøren og setter pris på glamour fra den gangen glam ikke var en silikonisert E-cup i FHM. Her vil du finne din indre diva!
Ha en henrivende aften, her skal det snakkes mer med putene!

Dekoratøren

6 kommentarer:

 1. Hei hei!
  Jeg er ny leser her inne, og vil gjerne gi dere litt skryt, for her var det så masse herlig!*smil*Jeg legger meg til som følger med det samme!

  Lekre puter og herlig innlegg!Ønsker dere en flott kveld videre!

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. jeg blir veldig glad når jeg hører dere tar dunet på alvor!
  det har vært min kjepphest nr 1 i min interiørkarriere.
  ikke at jeg vil ha på meg for å være sær eller no', men flate vattputer
  kan ha så eksklusivt trekk det bare vil - fint blir det aldri.
  nå er det frustrerte fruer for deres vedkommende, så skal ikke forstyrre...
  klem fra meg

  SvarSlett
 3. Så mange herlige puter! Og for et putetrekkoppbevaringsystem - imponerende! Nytt bekjentskap for meg denne bloggen; her var både flotte bilder og underholdende tekst! Kommer nok innom flere ganger ;-)

  Ha en fin kveld videre!
  :-)

  SvarSlett
 4. Meget misunnelig på den s t o r e putesamlinga i sofaen eg da;)lekker miks!
  nattanatta!

  SvarSlett
 5. Jeg simpelthen digger denne bloggen som er tettpakket med supre formuleringer og inspirerende bilder.

  Mer, mer, mer.....

  SvarSlett
 6. Snert på teksten = det liker jeg. Sans for det estetiske = liker jeg også. Sovner ikke før innlegget er ferdig = et must.
  Konklusjon = Følger

  Ha en strålende dag!

  Anette Willemine

  SvarSlett