fredag 11. februar 2011

Ny kurv, igjen...

Man kan aldri få for mange pledd, puter og sengetepper. Man får alltids bruk for dem, og de ser pene ut i stabel. Dessuten er det jo en kald leilighet og vinteren er jo ekstra kald i år. Dekoratøren har argumentene klare om det skulle bli en diskusjon når det dukker opp et stort tøystykke som ikke finnes i sortimentet fra før. Foreløpig er det kun en sofa på stuen og den har plutselig fått intet mindre enn fem pleddvenner. Noen må snart sendes i eksil, dette er rent for meget. Eller så kan man gjøre som man har gjort på soverommet, kjøpe en fin kurv og samle alt i den. Kurven har Dekoratøren gnålet om at han har lyst på lenge, og plutselig kom han på hva han skulle bruke den til. Nå står den med et nydelig teppe i fløyel og lin fra Artefina som er betraktelig finere å se på enn det er varmt. Det er brunt og passer derfor best på kjøkkenet. Synd man ikke bruker pledd på kjøkkenet. Sammen ligger et vattert teppe som har av til brukes i sengen, av og til i sofaen og av og til på piknik. (Resp. på søndager, mest før pleddmafiaen tok kontroll over stuen og fortrinnsvis i sommerhalvåret.)


Stuepleddene har fått plass i den indiske baljen på stuen. Der ligger de godt når de ikke er i sofaen. Dog er DAY-teppet med sølvbroderi så fint at det får henge på armelenet, ingen regler uten unntak.


Dekoratøren

5 kommentarer:

 1. Hehehe - tepper får man aldri nok av - og så klart har man bruk for alle sammen :D
  En riktig god helg til deg!
  Klem Nina

  SvarSlett
 2. Nettopp oppdaget bloggen deres! Super lesning på en fredagskveld! Artig, inspirerende og litt annerledes interiørblogg! Like it a lot!
  KLÆM

  SvarSlett
 3. Ja, helt enig med deg Nina - får aldri nok pledd, eller puter for den saks skyld. :)
  Riktig god helg til dere alle tre, og takk for koselige kommentarer!
  Klem fra keiserne

  SvarSlett
 4. Utrolig flotte bildere dere tar:) Ramlet over bloggen deres på dagens bloggrunde og likte den svært godt! Legger dere til i lista mi sånn at jeg får med meg videre oppdateringer:)

  Ønsker dere en fin søndag!

  Klem

  SvarSlett