tirsdag 20. desember 2011

Luke 20: Kul(e) gave

I helgen som gikk var keiserne på Østlandsturné. Slikt må til for at man som utvandret østlending skal få truffet flest mulig av venner og familie. På fredagen trommet guttene sammen til en real vennekveld, hvor det kom og gikk (mest kom egentlig) kjentfolk hele kvelden. Fantastisk hyggelig var det!


Som gutter av sorten som blogger her, var det ingen overraskelse at det var flest jenter som hygget seg med guttene den kvelden. En av disse er den søte Linda som står bak bloggen Trilltrall og dilldall. Heldige som guttene er hadde hun med seg både julekort og gave som faktisk skulle åpnes der og da. Hverken Dekoratøren eller Himmelgutten er vanskelig å be da. Er jo kjekt å prøve-åpne-pakker sant?


Inni gaven skjulte det seg en liten skatt. Tre herlige vintagekuler fra barndomshjemmet til Linda skulle få flytte opp i andre. Under en liten tur på loftet her forleden oppdaget hun kulene, som hun forsikret guttene om ikke ville bli savnet. Dessuten var det visst helt sikkert at de kom til å få et bedre liv hengende hos keiserne hver jul fra nå. Wow!Kulene passer perfekt sammen med de øvrige kuler av samme kaliber i kjøkkenvinduet. Grunnet litt dårlige lysforhold der i kveld ble de midlertidig hengt opp på geviret i spisestuen. Der hang de ganske så fint i grunn. Forutsatt at de ikke blir for ensomme, blir de nok hengende der.

Julekortet fra Linda er også et eget blogginnlegg verdig. Den dama vet å sjarmere guttene med sine kreative påfunn. De gleder seg allerede til neste år! Gaven inspirerte til en giveaway på bloggen. Dette har vel guttene skiltet med tidligere i adventskalenderen også. Det er ikke glemt - følg med!

Ha en herlig tirsdag!
Himmelgutten

2 kommentarer:

  1. Snille, fine Linda:) Heldig med de lekre kulene der ja:) Tror nok hun har rett i at de vil bli tatt godt vare på hos dere. Og fantastisk lampe på forrige innlegg! Så gøy at dere fikk hengt den opp så fort:) Kan godt forstå at dere ble fornøyd:)

    Ha en deilig bittebittebittelillejuleaften, haha:) Mon tro hvem som GLEDER seg til jul... Hmmm;)

    SvarSlett
  2. ...og jeg hadde så rett! De smelter jo bare inn hos dere, som om de alltid har vært der.

    Juleklem :)

    SvarSlett