torsdag 8. desember 2011

Luke 8: En himmel full av stjerner

Men ikke blått hav så langt du ser. Her går det i snø om dagen, i likhet med resten av landet. Det er jo ikke noe å gråte av - blir jo så hyggelig julestemning av det! Ekstra hyggelig blir det om man pynter med lysende papirstjerner i vinduene. I år har nemlig Keiserne gått til innkjøp av en rekke papirstjerner i ulike størrelser, former og farge.


Å ha en leilighet som er mer en dobbelt så stor som tidligere gjør sitt med volumet av ny julepynt som får bli med opp i andre. Store vinduer og høyt under taket fører til at kun en eller to stjerner ville sett litt puslete ut. Ting som var stort i fjerde har ikke samme effekt i andre. Ikke at guttene har blitt snobbete, men det krever sitt å utnytte den luftige følelsen i leiligheten.Bungalow har en av guttenes favorittbutikker i København. De har fantastisk mye fine stoffer og papirprodukter. Og til jul er papirstjerner en av de store varegruppene til den danske grossisten. Utallige varianter finnes de i, og i så mange fine farger. Da guttene besøkte byen for noen uker siden ble et stort knippe stjerner handlet med hjem. Endelig kan guttene skilte med innkjøp av den praktiske sorten, både med hensyn til vekt og plassbehov i kofferten. Det er et sjeldent fenomen i grunnen.


Flere av stjernene har fått gleden av å lyse opp vinduene både i stuer og på soverom. Andre pynter opp det gamle skapet fra Alma. Noen er faktisk så små at de får henge på greiner, eller ligge på fat sammen med en rekke julekuler. Bare se så søte de minste er!


Papirstjernene har raskt blitt favoritter i andre. Sammen utgjør de en fantastisk fin familie med julepynt. Det spørs nok om stjernene får pynte leiligheten selv etter jul, for de er jo faktisk ikke så julete. Hva synes dere?

Ha en herlig torsdagskveld!
Himmelgutten

7 kommentarer:

 1. Knallfine, spesielt den svarte mønstra!! Her har det også komt opp en del papirstjerner i vindua i år, men heldige er dokke som har fått så mange fine!! Veldig fint lys og stemning av slike, kanskje ikkje så dumt å la dei få stå etter jul også:)

  SvarSlett
 2. Stjärnor kan man bara INTE få för mycket av;) Kram Johanna

  SvarSlett
 3. nydelige stjerner i vakre farger!!

  SvarSlett
 4. Fine! Takk for at dere deler disse butikkperlene med oss uinnvidde i Købens handleliv..det rykker i kredittkortene når man leser bloggen deres :).

  SvarSlett
 5. Åhh! Såå mange fine stjerner! Skulle visst om denne butikken før jeg dro til Køben ser jeg:) Neste år kanskje:)

  SvarSlett