onsdag 21. desember 2011

Luke 21: Else passer barskapet

Kalenderen kjemper for å overbevise Keiserne om at snart er den store dagen her, men Keiserne har enda ikke satt inn krisegiret for å bli ferdig med alt. En kjapp siste gave-runde etter jobb mens Ella lå med bena i kryss i buret sitt hjemme, målet nærmer seg. (Det ble en del gaver på guttene selv også. Denne gangen også.)Geita Else er oppkalt etter Else Kåss Furuseth, og i år er hun dørvakt på barskapet. Om den virkelige Else hadde vært så behersket i nærheten av alkohyler er ikke sikkert, men geita er standhaftig. Det er greit å starte i rett tid, trafikken til og fra skapet stiger i takt med datoene på kalenderen. Heldigvis blir det fylt opp igjen rundt den 24. Sånn sent på kvelden.


Lampa er kidnappet arv og planten er 100% stein død. Barskapet er også arvet og går fra altmuligmanikkefårplasstilpåkjøkkenet til rent bar- og vinskap, med litt vaser innimellom.


Det ble ikke lange innlegget i kveld, Keiserne har besøk av Flyvertinnen som har kommet helt fra Canada og makronene står på et annet bord enn det Dekoratøren blogger fra... Nyt kvelden, ikke stress!

Dekoratøren

1 kommentar:

  1. Heisann.

    Jeg kjøpte siste gaven idag og det var godt å bli ferdig. Nå kan julen komme, selv om jeg skal jobbe hele julen. Siden vi driver med oppussing så blir det dessverre ikke pyntet til jul i år.

    Vigleik

    SvarSlett