onsdag 25. januar 2012

Dyrene i Afrika og alt de har å gjøre

Dekoratøren dro jo for noen dager siden en manillastol hjem fra Fretex. Himmelgutten har godkjent den inn i stueinteriøret, den er prøvesittet og har hatt opptil flere puteskift. Et stylingforsøk med stol, matte og puter endte med mye kjeftbruk og løping etter Ellablomsten. De fleste bildene fikk nemlig en sort skygge, en av putene ble dratt i gulvet tre ganger og dyrene i skapet ble "berget" av Ella en etter en.


Matten er midt i blinken for små buller som helst vil ligge på noe annet enn tregolvet. Det er kjempegodt å rulle seg på, sånn at man får godt med ulltråder i pelsen. Som man igjen kan gni av seg på sofaen, den sofaen med sort fløyelstrekk... Løsningen ble å ta fram godbitene og øve litt mer på å sitte.


Dyrene i skapet fikk som sagt kjørt seg. Det var to grå geiter, men den ene ble kidnappet og dratt med bort under sofaen. Den turkise fargen inni skapet er det Dekoratør-farfar som står bak. En interessant tanke må ligge bak, man maler da ikke gamle møbler sterkt turkise inni sånn uten videre?


Fargen passer i hvert fall til puten, og det er bra. Denne puten føler seg litt alene. Dekoratøren kom hjem med nye putetrekk i dag, til balkongen. Det er jo viktig å være ute i god tid?

Ha en finfin lillelørdag!
Dekoratøren

7 kommentarer:

  1. Det er en fin kurvestol. Meget velholdt ser den ud. Og fin med puden.
    Vi har også en lille kurvestol i stuen. Den er så fin, og så er den let at flytte rundt med - også når tiden kommer, hvor vi skal sidde på altanen:-)
    Knus

    SvarSlett
  2. Dina bilder gör mig sååå glad;) Kram Johanna

    SvarSlett
  3. Jeg har blitt mer eller mindre fast leser av bloggen deres i det siste, dere har gode bilder og gode tekster! (",)

    Når det gjelder den turkise fargen er det et tema jeg har fundert over sjøl: Hvorfor maler man gamle møbler i helt ville farger sånn uten videre. Svaret er ganske enkelt: Tilbud på Samvirkelaget! Jeg har en sterk mistanke om at mye av fargevalget i mitt eget hus (f.eks. knall rosa i gangen - hele gangen) henger nøye sammen med de til enhver tid gjeldende tilbudene på nærmeste kooperativ. Fargehandler og fargekart var neppe like tilgjengelig, i alle fall ikke her i bygda.

    Jeg skal følge dere videre, trivelig blogg!

    SvarSlett
  4. haha jeg kjenner meg så igjen! når man vil ha disse firbente med på bildene er de fint lite samarbeidsvillige..MEN når de ikke skal være med får man allikevel alltid med en skygge, en hale, et værhår osv hihi
    Flotte bilder og supersjønn voffs:)

    SvarSlett
  5. Hehehehe bullene med sine artige påfunn. :) Selvsagt må alle tepper og matter kvalitetsgodkjennes av superbrukeren. ;) Det gjøres ved innbitt rullings og gnukking av alle kroppsdeler mot matten

    SvarSlett