torsdag 19. januar 2012

Hurra! Giveaway!

Keiserens nye trær har flere ting å rope hurra for. Dette er innlegg nummer 300 og 150.000 lesere har lest og forhåpentligvis kost seg på bloggen. På Facebook er tallet 305 følgere. 250 følgere på bloggen ble rundet for lenge siden, og fram til i går var det 267 følgere på listen. Nå står det 266, men guttene depper ikke av den grunn. Den som ikke følger med får heller ikke sjansen til å være med i Hurra-giveaway! Hurra!

Bloggen har lidd litt under oppussingen i høst, det ble ikke tid til like mye blogging som før. Ikke var det mye å ta bilde av og ikke satt historiene like løst heller. Det tok seg opp igjen før jul, og nå kjenner guttene at de er i gammeldags bloggeform igjen. Det vises på lesertallene også, og januar ligger an til å bli en rekordmåned. Dette må selvsagt feires, og her kommer premiene dere kan vinne på løpende bånd:1. Første giveaway er et herlig duftlys fra Bougies la Francaise som lukter fiken. Duftlys er noe guttene er svake for og arsenalet i andre er upåklagelig. Guttene ønsker å spre det glade budskap, og håper noen ønsker dutflyset velkommen hjem til seg.2. Andre premie er en kaffesekk fra Panama. Striesekken er passe røff og har grønt og sort trykk på seg. Bruken er valgfri, men Ella anbefaler sterkt å fylle sekken med puter og bruke den som gulvpute. Det er verdt å merke seg at det kan medføre en viss fare for å sovne hvis man legger seg på den fylte kaffesekken.


3. En dag uten kaffe er et sjeldent scenario i andre, og derfor gir de også bort en presskanne fra Bodum sammen med fantastisk kaffe fra Papua New Guinea (via favoritten Dromedar Kaffebar i Trondheim). Det er bare å koke opp vannet og varme kanelbollene, for kaffen er allerede malt til presskannen. Hurra!4. Guttenes fjerde giveaway kommer fra Paris - en rull med stoffservietter og en tilhørende rull med spisebrikker i samme stoff. Sandfarget er de begge to (dog i to nyanser) og krydrer middagsbordet både til hverdags og fest. Fint, ikke sant?5. Et gammelt sort-hvit trykk i en kirsebærfarget ramme fant guttene på Fretex i fjor og blir femte premie denne gangen. Hvem som er på bildet og hvor de befinner seg er uvisst, men guttene er sikker på at de får flytte inn hos en hyggelig bloggleser innen kort tid.6. Keiserne slår til denne gangen og gir også bort tre kjøkkenhåndklær (kopphåndduker på trøndersk) i rødlige farger fra Bungalow. Slike håndklær er høyt verdsatt i andre og får pryde kjøkkenet hele tiden. Får man først et sett håndklær i hus, vil man garantert anskaffe seg enda flere. Fargevariantene er enormt mange!

KONKURRANSEREGLER
1 lodd for kommentar under dette innlegget.
1 lodd for å anbefale oss på Facebook,
eller for å lage et blogginnlegg om bloggen til gutta i andre.

Da er det bare å kaste seg over tastaturet og bli med på keisernes giveaway. Jo flere lodd, jo større sjans er det for at nettopp du får tilsendt en finfin premie. Husk å skrive i kommentarfeltet hvilken giveaway du har mest lyst på. Alle lodd som registreres innen søndag 29. januar kl 23.59 er med i trekningen. Ella gleder seg allerede til trekningen!

Lykke til!
Stor takknemlig keiserklem

130 kommentarer:

 1. tittar bara in och säger Grattis..vad kul med så många läsare ...fin blogg , hittade precis hit men kommer tillbaka...Kram från Göteborg

  SvarSlett
 2. Nydelige gaver! Kan jeg få ett lodd? Ha en fin helg da dere!

  SvarSlett
 3. Vil gjerne være med 1 lodd :-) Har mest lyst på giveaway nr.1
  Poussine

  SvarSlett
 4. Hei og gratulerer! Ett lodd på meg - og ingen preferanser blant de fine premiene.
  God kveld til dere!

  SvarSlett
 5. Hei!
  Fant den kjempefine bloggen deres for kort tid siden, men har fulgt dere siden med stor glede og ser frem til fortsettelsen :-) Mye flott inspirasjon og morsom lesning :-)
  Flotte premier og jeg tar gjerne et lodd.. ;-)

  Gratulerer med så mange lesere!

  Mvh,
  Hege ( hege[@]webmail.no )

  SvarSlett
  Svar
  1. Glemte å nevne at jeg ønsker meg aller mest kaffesekken.. ;-)

   Lykke til til oss alle sammen!

   Slett
 6. JAAAA, vi vil gjerne være med. For noen fantastiske gaver=) Så snille dere er. Dere vet det jo allerede, vi digger bloggen deres=) Og dere har sikkert mange treff fra oss, siden både gubben og jeg leser bloggen... og stort sett ikke samtidig=) Ha ei trivelig helg=) Vibeke

  SvarSlett
 7. Koselig og kjempe kjekk blogg å følge, nydelige gaver, kan jeg få ett lodd? Likte ekstra godt de spisebrikkene :)

  SvarSlett
 8. skjønne skjønne Ella!
  hun er virkelig vakker!

  jeg kom på at jeg ikke har noe innlegg i dag,
  så da kan jeg jo lage et om dere,
  det var lurt:)

  2 lodd til meg

  SvarSlett
 9. Bloggen deres er stadig til inspirasjon. Ett lodd til meg :) Lys passer fint - akkurat nå brenner jeg 18 T- lys og 6 kubbelys her i stua. Må ha litt kos :) Ingen med duft akkurat nå - duften tar duftbrenneren seg av.

  SvarSlett
 10. ..jeg ønsker meg premie nr. 2 og 4 visst!

  SvarSlett
 11. Jeg vil gjerne være med på trekningen med 1 lykkelodd :-) Håper på kaffekannen, for min ble akkurat knust! Klem fra Tonje

  SvarSlett
 12. Hei gutta! Vil bare gratulere dere med hurra-jubileum, og må bare si jeg holdt på å sette sjokoladen jeg tygde på i halsen da jeg et øyeblikk trodde premie nr 2 var SELVESTE Ella!!!!!! Men gudskjelov var det bare den überkule puten under frøkna! Blir gøy å følge dere videre, kan tenke meg det blant annet blir mye bra blogging fra guttas veranda når varmegradene kommer tilbake! Stor klem fra Cecilie

  SvarSlett
 13. Hei gutter!
  Koser meg alltid inne på bloggen deres, dere er så inspirerende og skriver fantastisk bra. Vil gjerne ha et lodd for å ha sjansen til å vinne en av de flotte premiene!

  Ha en fin kveld videre og kos til Ella.
  Klem lindapetrine

  SvarSlett
 14. Grattis grattis....2 lodd til meg...duftlys er aldri feil...
  ha en fin kveld...

  SvarSlett
 15. Bloggen deres har blitt en av mine favoritter på null komma niks! Trekker et lodd og ønsker meg både 1, 4 og 6! :)

  SvarSlett
 16. Dere har bare de fineste Giveawayene!!!:D
  Tar 2 lodd og kunne mest tenke meg kaffesekken eller duftlyset, men blir glad uansett!;)
  Kaffen og champagne trøflene sist var himmelsk!!;)
  Klem, Janni

  SvarSlett
 17. Jeg hiver meg med i giveawayen og tar 2 lodd. Anbefaler lett Ella-pappaenes blogg både på Maratomjenras FB-side og min egen (hørtes en smule shizofren ut der:-))

  If I'm lucky, ja da vil litt fikenduft gi meg dagdrømmer til fikenhagen min i Maraton:-)

  Klem fra Maratonjenta!

  SvarSlett
 18. Alltid like kjekt å kikke innom her hos dere:)
  Gratulerer med jubileumet. Jeg tar 1 lodd og ønsker meg .......duftlys!
  Ha en fin kveld hilsen Bjørg

  SvarSlett
 19. Hei og hopp så mange fine premier!!
  Tvi,tvi!!
  klm ingrid l

  SvarSlett
 20. Grattis med fine tall! Jeg tar ett lodd og ønsker meg duftlys eller servietter hvis jeg vinner. :)

  SvarSlett
 21. Gratulerer så mye :) Fulgte med i spenning også i høst;) Jeg tar gjerne et lodd!

  SvarSlett
 22. Gratulerer med mange besøk!:)

  Så gøy med giveaway!! Jeg tar gjerne ett lodd og ønsker meg duftlys:)

  Klem Ovedia

  SvarSlett
 23. Gratulerer med alle de fine tallene, jeg tar et lodd og ønsker meg duftlys, for det har jeg alltid bruk for :) *♥*

  SvarSlett
 24. Gratulerer så mye med med alt det gode! Jeg blir med å trekker et lodd. Krysser mine fingre for premie nr.3 og 6.
  Klem Madelén

  SvarSlett
 25. Jeg vil gjerne være med i trekningen og tar to lodd. Galekroken reklamerer for Keiserne på sin facebookside! Alle premiene var supre, men duftlys, presskanne, løpere og kjøkkenhåndkler står øverst på lista! :-) Ble et ørlite sekund litt redd for at vakre Ella var en av premiene! Skrekk og gru!! ;-)

  SvarSlett
 26. Så mange fine premier! Og for en fin blogg! Jeg legger meg til som følger her og tar et lodd :) Ha en god "nesten" helg! :
  Klem

  SvarSlett
 27. Heisan. Jeg la meg til som følger!!!! Og kommer med kommentar, så det blir et lodd til meg. Hilsen Grethe. PS Er Ella også premie? Tar gjerne i mot, he-he. Skjønn vovve.

  SvarSlett
 28. Hurramegrundt! Grattis med treffene, og med en fantastisk blogg! :) Ble helt hekta for noen få uker siden da jeg flyttet og beveget meg ut på interiørkjøret, og leste like godt gjennom alle innleggene. Nydelige bilder, og mang en høylytt latter her hos meg:)

  Legger meg til som følger, og har anbefalt dere på Fb. Hvis jeg skulle være heldig å vinne, står servietter/brikker, kaffesekk og kjøkkenhåndklær øverst (og alt det andre på en god nr to) på lista :) Dere er flinke til å plukke snaskefine premier!

  Gratulasjonsklem fra Anita.

  SvarSlett
  Svar
  1. ... klarte seff å glemme mailadressen min: anitaskrautvol@hotmail.com ;)

   Slett
 29. Jeg digger dere! Trekker ett lodd :)

  SvarSlett
 30. Så snille gutta er! De tre vakre kjøkkenhåndklærne hadde gjort seg hos meg!

  Klem fra swiss army wife :)

  SvarSlett
 31. Flotte premier :D
  Skulle jeg være så heldig er favoritten kaffesekk eller duftlys som en god nummer 2!
  Jeg anbefaler på fb og linker i sidebaren på bloggen min, så 2 lodd på meg!

  Klem Karianne

  SvarSlett
 32. Hei.
  Så flotte premier, dette vil jeg være med på:-)
  Anbefaler på FB og en kommentar skulle vel gi meg 2 lodd.
  Duftlys og kopphånduk står øverst på listen min:-)

  ❤hilsen fra NinaMerete

  SvarSlett
 33. Har vel ikke rukket å si godt nyttår til dere, så her kommer det et rungende, litt sent; Godt Nyttår! :)

  Herlig lotteri, og jeg vil selvfølgelig mer enn gjerne være med. Trekker et lodd for kommentar, og et for anbefaling på face. Det gjør jeg jo mer enn gjerne. Gi Ella en nyttårklem! :)

  SvarSlett
 34. Herlig! Gratulerer så mye med alle gode tall. (Og nå har følgertallet økt til 270. Hurra!) For en fantastisk give-away - det er vanskelig å velge. :) Men jeg er svak for tekstiler, så kaffesekken (eller spisebrikker m/servietter) hadde vært midt i blinken for meg! ;) Jeg tar 2 lodd - nr. 2 for anbefaling på facebook.

  SvarSlett
 35. Hei, gratulerer med mange som leser deg.
  Deltar gjerne med et lodd.

  SvarSlett
 36. Gratulerer med så flotte tall :) Jeg vil gjerne ha 1 lodd i trekningen, skulle jeg være superheldig så ønsker jeg meg kaffesekken ;)
  Mvh Nina
  ninasjoevold@yahoo.no

  SvarSlett
 37. 2 Lodd til meg!

  Øverst på ønskelista står kaffesekken, den hadde Vilde (Sbt jenta mi) elska!
  Om den blir tatt, så er det serviettar og brikkene som står på ein god andreplass, absolutt nydelige!! Og så kaffien og presskanna då! Nei, kunne vel i grunn tenkt meg alt! ;)

  Ønsker dere ein fin dag!
  Eg likte bloggen godt, så eg legg oss til om følgarar :)
  Klem Helene

  SvarSlett
 38. Gratulerer så masse, elsker bloggen deres...
  Er allerede følger og lager et innlegg i kveld så 2 lodd til meg takk....
  Av premier kunne jeg tenkt meg 2,3 eller 6 ;)
  Ha en flott helg
  klem victoria

  SvarSlett
 39. Hei! Så kjekt! Jeg trekker ett lodd og ønsker meg egentlig alt :) Det er vel litt i drøyeste lage å satse på at det ene loddet skal hanke inn alt, men alt var like fint! God helg! regefjordsjento@hotmail.com - Kristine

  SvarSlett
 40. Hei.
  Gratulere.
  Har fulgt bloggen din en stund og liker den godt.
  Ønsker meg 1 lodd.
  Go helg :)
  elisaskaug@hotmail.com

  Elisabeth

  SvarSlett
 41. Så mange fine premier.
  Jeg blir med, med ett lott.

  Heidi

  SvarSlett
 42. jeg vil gjerne være med på lotteri - 1 stk lodd på meg! følger blir jeg også, har ikke sett dere før jeg ; ) ps. kopphåndklene er min favoritt!

  SvarSlett
 43. Kjempefin blogg dere har! Ett lodd på meg...

  BjørgH :)

  SvarSlett
 44. Et lodd på Syrinveien 3!Snasne premier;-)

  SvarSlett
 45. Er bullen også med på give away ? ;) Superskjønn bullefrøken dere har, jeg er selv en stolt eier av en frenchie frøken på 1,5 år :) Utrolig morsomt å følge bulle eiere som blogger :)

  SvarSlett
 46. Heisan. Dette vil jeg gjerne være med. Har ikke blogg, men følger med og leser så fort jeg ser det er et nytt innlegg. Mange fine premier, lys og bilde som favoritt, men alt var veldig flott. Jane EA.

  SvarSlett
 47. Slenger meg på siden jeg liker bloggen deres så godt:)
  God helg!!
  Rikke:)

  SvarSlett
 48. For en flott blogg!!
  Kaster meg med på denne med 2 lodd :-)
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 49. Så kjekt med hurra-give away da! Jeg trekker 2 lykkelodd jeg. Har mest lyst å vinne give away nr. 4 :)
  Har linket til give awayen din på bloggen min.

  Og med dette ønsker jeg deg en kjempekoselig helg.
  Klemmer fra Christine

  SvarSlett
 50. Hei !
  Eg blir gjerne med på trekninga di :)
  1 lodd, tusen takk

  Mvh
  Jannemor

  SvarSlett
 51. Så mange fine gaver, blir gjerne med på å vinne en av de;) Tar 1 lodd jeg

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 52. Hei. Så herlig Ella er!
  Hvis det er lov å være med i trekningen uten å ha egen blogg, er favorittene lys og kaffe. Hvis ikke, så koser jeg meg med nye innlegg fra dere istedet.

  SvarSlett
 53. Oooo, jeg har lyst på alle premiene, særlig kjøkkenhåndklær eller duftlys.. og tar herved to lodd. Anbefaler dere på facebook sporenstraks!

  SvarSlett
 54. Hei på dere!
  Så herlig giveaway! Mange fine premier, men aller øverst på ønskelista står den kaffesekken altså (selv om dromedarkaffe er fryktelig godt ;))
  Jeg frister lykken med to lodd. God helg til dere!
  Klem fra Barbro

  SvarSlett
 55. Heisan! Dette vil jeg gjerne være med på! :) 2 lodd til meg! Link til dere på sida mi

  SvarSlett
 56. Jeg blir gjerne med, 1 lodd! Hvis jeg vinner, ønsker jeg meg 4 eller 3. Så søt hund dere har, jeg er egentlig livredd for hunder, men Ella ser både liten og snill ut, og jeg digger jo selvfølgelig navnet, siden en av våre døtre heter det :-). God helg til dere! Klem fra Anne

  SvarSlett
 57. Gratulerer til dere gutter! Jeg trekker meg to lodd og ønsker meg gave 1, 2 eller 4!

  SvarSlett
 58. Det er ikke så rart dere har såååååååå mange treff :-) Flott blogg og flotte beskrivelser fra hverdagsliv, og andre funderinger ... Jeg henter mye inspirasjon hos dere, men er ikke så flink til å si fra når jeg har vært innom ... bør bli bedre på det...
  Tar 1 lodd jeg for på facebook er jeg allerede følger ...

  SvarSlett
 59. Hei, så fin blogg dere har , nytt og meget behagelig kjennskap for meg :-) For noen flotte premier, jeg tar ett lodd :-)

  SvarSlett
 60. Så flotte premier:) Og veldig inspirerende blogg dere har gutter:)
  Jeg er så klart med å feirer :) Jippi!!

  God helg, klem Lise :)

  SvarSlett
 61. Hei kjære keisere og lille prinsesse! Alltid en glede å bruke tid her inne, fine bilder, gode ideer og morsomme historier! Fjorårets oppskrift på fikenmarmelade er mangedoblet og flytter rundt i glass til familie og venner året rundt, fantastiske boller med marsipanfyll er også en hit!

  Roper gjerne hurra for dere! Keiserenes blogg er anbefalt og delt på Facebook også :)
  Er man så heldig å vinne, står giveaway nr4 høyt i kurs :)

  God helg til dere!

  SvarSlett
 62. Hurra for dere! Og flott giveaway!
  Jeg trekker to lodd og krysser fingre og tær for å vinne premie nr. 4!

  Ha en flott søndag!

  SvarSlett
 63. Så herlige premier! Å så bra at bloggformen er tilbake.
  Tar 2 lodd jeg :)
  Ha en strålende søndag.

  SvarSlett
 64. Hei Gutter.

  Så finfin give away dere har. Må si jeg koste meg i desember, for da var nemlig deres blogg min kalender :)
  Jeg anbefaler dere videre på facebook, så da blir det vell 2 lodder på meg da?
  (og skulle jeg vinne, finner dere meg som følger på fjesboka)

  Mvh
  Eirin P. Baustad

  SvarSlett
 65. Kathrine i Tromsø22. januar 2012 kl. 17:35

  Nydeligste bloggen <3
  Lyset og kopphånddukan va superfin!
  Klem

  SvarSlett
 66. He, ble ny tilhenger av bloggen deres før jul,men for en fantastisk inspirasjon dere er...Koser meg alltid når jeg er innom.

  Mvh Birgitte O.

  SvarSlett
 67. Hei!
  Tar to lodd jeg :)
  Og SÅ fine premier, vanksleig å velge...
  Men kaffesekken var jo fantastisk!
  Må ønske meg den først, også bilde på 2. plass. Det hadde passet fint på Kåre Maliney ;)
  Smil fra Dina!

  SvarSlett
 68. For en flott gi-bort, så mange premier! Jeg tar ett lodd.
  Digger Bungalow, så kopphandduka er nok mitt ønske nr1:)
  Ha en nydelig søndagskveld!

  :)

  SvarSlett
 69. Jeg er gjerne med! Gleder meg til å følge deg videre.

  Trekker 2 lodd og krysser fingrene!

  ha en flott kveld!

  Klem

  SvarSlett
 70. Jeg slenger meg på med ett lodd her jeg :)
  FIkk en goood ide til hva jeg kan bruke kaffesekkene jeg har liggende etter turen til Tyskland i sommer når jeg så innlegget ditt!

  SvarSlett
 71. Hei og hå! Søndager er beste dagen i uka, opplest og vedtatt! Slenger meg meg med på nok en herlig giveaway fra keiserne, og ønsker dere en fiiin blåmandag ;-) Forresten herlig å se at oppussingen holder på å ta sin form.
  Klem

  SvarSlett
 72. Gratulere med alle leserne og oppussingen som tar form! Finfin blogg dere har, liker og lese om interiør i en fengende historie. Å så er selvfølgelig Ella en øyesten :) et lodd på meg, koppehåndklene står høyt. varmehilsner fra Mona

  SvarSlett
 73. et lodd på meg også gitt!=)
  Alletiders blogg dere har, like festlig hver gang jeg leser et av innleggene deres, fantastisk!:D
  Den strisekken og det sort/hvitt-bilde hadde viiiirkelig gjort seg hjemme hos meg, som inneholder mye av det samme frafør;)
  God klem fra kalde Troms=)

  SvarSlett
 74. wow, så mange lesere, innlegg og følgere! grattis!
  tar et lodd jeg ;)

  SvarSlett
 75. Gratulerer til dere og takk for en morsom og lekker blogg. "Fant" bloggen for kort tid siden, men er allerede hekta.
  Tar gjerne et lodd.

  Hilsen Mona

  monanormann@hotmail.com

  SvarSlett
 76. Gratulerer så mye til dere. Jeg blir gjerne med og feirer :)

  Prøver lykken med 2 lykkelodd! :D
  Ha ei fin uke!

  Eli Kristin
  eli.magnussen@enivest.net

  SvarSlett
 77. Hei!
  Fantastisk blogg!!!! Tar gjerne et lodd...giveaway no 1 står øverst på ønskelista :)

  SvarSlett
 78. Himmelguttens gamle sjef i sør følger ivrig med på bloggen. Synes dere er helt utrolig flinke, men det vet jo himmelgutten at jeg synes. Tar gjerne et lodd. Vanskelig å velge, for både striesekk og kopphåndkle er vakre. Lykke til videre.
  Klem fra en stolt gammelsjef :-)

  SvarSlett
 79. Ojoj så gøy;)) 1 lodd på meg! NR 1 likte jeg veldig godt :)
  Fortsatt fin tirsdag kveld!:)

  SvarSlett
 80. Epost:jeanette@grafiskformidling.no

  SvarSlett
 81. 2 lodd til meg! :)
  Hvis jeg skulle vinne vil jeg ha akkuart det som faller ned på nesen din/deres/Ellas :)

  SvarSlett
 82. God kveld! Jeg koser meg med bloggen deres, virkelig! Trekker 1 lodd og krysser fingrene for vinnerlykke! :-)
  Marianne

  SvarSlett
 83. 1 lodd til meg :-) Nydelige gaver (en favoritt er kaffepressen siden min gikk i bakken i går og kjøkkenhåndkle siden jeg pusser opp kjøkkenet mitt) og gratulerer så mye med alle følgere og med deres alltid inspirerende innlegg.

  Det synes kanskje ikke på bloggen min (som bare handler om arbeidet mitt som illustratør), men jeg er også skikkelig interiørgal så må alltid stikke innom dere og kikke :-)

  SvarSlett
 84. Hallais! Jeg tar to lodd. Kommentar og delte på facebook. Herlige gaver.

  SvarSlett
 85. Hei!!
  To lodd på meg;o)
  Både kaffesekken og bildet falt i smak;o)
  Klem
  Ann Berit

  SvarSlett
 86. 1 lodd på meg =) synes kaffesekken var fantastisk!

  SvarSlett
 87. 1 lodd til meg. Krysser fingrene for bildet. (",)

  SvarSlett
 88. Hei, flott giveaway og koselig blogg jeg leser titt og ofte. Likte alle gavene, men nr 4 passer perfekt til vårt nye spisebord. Litt overbeskyttende før de første ripene kommer :))). Lykke til alle sammen. Ett lodd til meg :)))
  Gro
  gro-naas@frisurf.no

  SvarSlett
 89. Hei flotte keisermenn!

  Endelig, etter et umulig internett som ikka vil la meg legge igjen kommentar, så får jeg endelig viljen min. Jeg tar ett lodd, sender gratulasjoner i deres retning for at dere har en absolutt fabelaktig blogg og ønsker dere en god helg!

  Klem fra Marthe

  SvarSlett
 90. Hei kjære keisarar!
  Sløv som eg er på kommentarfronten har eg kanskje ikkje fortalt at eg diggar bloggen dåkas. Språkmessig er den blant dei beste eg har lese, bileta er fantastiske og stilen herleg. Det er kjekt å følgje dåko med andre ord :) Eg har sjølvsagt superlyst til å vinne i give-awayen. Aller mest kunne eg tenkt meg premie 1 *duftelyselskar som eg er*, men 2 og 3 ser også superfantastiske ut :) Eg tar rett og slett to lodd, og skundar meg inn for å lage eit innlegg i bloggen min etterpå.

  Ha ein herleg kveld, klem frå Linda

  SvarSlett
 91. Hei - glad eg oppdaga denne kjekke bloggen fordi "den gode feen" anbefalte! Flotte premiar - tek eitt lodd og syns kaffisekken og bilde var gåver eg mest kunne tenkt meg. Då er det berre å håpa då!

  Marian

  SvarSlett
 92. Heia !

  Gratulerer med alle leserne, kor arti !

  Mye fint hadde dere på Give away også :) Prøve lykken med et lodd !

  Hanne :)

  SvarSlett
 93. Første gong eg er innom bloggen dykkar, og eg kjenner at eg straks etter å ha laga denne kommentaren skal følgja dykk på Bloglovin. Herleg inspirasjon og flott giveaway! Eg har ein mann som er frykteleg glad i både kaffi og fine interiørting (ja, han er fantastisk) derfor hadde det vore så flott å anten kunna gje han presskanna frå Bodum med kaffi til eller kaffisekken frå Panama! Han er glad i røffe uttrykk og har lenge snakka om å finna ein slik kaffisekk, og i tillegg har vi per dags dato aldri eigd ein kaffiproduserande gjenstand som kostar over 150 kroner, og traktaren vi har no er frå Europris og syng på siste verset :p
  Kryssar fingrane og ønskjer dykk ei nydeleg helg :D

  SvarSlett
 94. Ine / Leas Lintøy27. januar 2012 kl. 09:31

  Jeg også fant frem via den fantastiske gode feen! Har lagt dere som godt synlig bokmerke og kommer tilbake ! Men en ting, siden jeg ikke regner med å vinne men føler jeg MÅ HA tøyserviett og spisebrikke på rull.. Hvordan får jeg fatt i det? På forhånd tusen takk og med de beste ønsker for helgen!
  Send meg gjerne en mail på holddigpaahoiderne@hotmail.com
  Glad hilsen fra Ine

  SvarSlett
 95. Hei!
  Morsom blogg og flotte premiar! Eg vil veldig gjerne ta eit lodd:-)
  God helg!

  SvarSlett
 96. Så spennende å finne nye blogger.
  Fant dere via "den gode feen", der har vi en felles favoritt. :)
  Har trykket på *liker* på feisbukk også, så da ble det 2 lodd på meg.
  Jeg liker spes kopphånddukene (nordnorsk) og kaffesekken.
  hilsen anne

  SvarSlett
 97. Hei på dere Gutter! Den gode feen viste meg hit, - og jeg er med både som følger og med ett lodd gjerne! Super blogg dere har. Og produktene fra Bungalow var et flott bekjentskap for meg, så takk og takk ! Hilsen Krabbelure...som så klart ønsker dere velkommen til en gjenvisitt hvis det passer :)

  SvarSlett
 98. Jeg tar herved ett lodd, som flere før meg nevner,var det den gode feen som sendte meg hit.

  Ha ei trivelig helg.

  Mvh astrid.d@gmail.com

  SvarSlett
 99. Glad vi har oppdaget bloggen deres! blir i godt humør av å komme innom;) ønsker oss duftlys eller servietter på rull! E&M
  bettan789@gmail..com

  SvarSlett
 100. Jeg deltar gjerne og prøver lykken om å vinne duftlys (1) eller dekkebrikker/servietter (4). Som jeg kommenterte tidligere i dag så er jeg blitt helt fascinert av bloggen, og har faktisk bladd meg gjennom hele (!!!) bloggen deres i løpet av dagen, og storkost meg! Har ikke fått gjort så mye annet i dag for å si det sånn....Tar forresten 2 stk lodd og skriver et innlegg om bloggen deres innen søndag. Håper det går bra:)

  SvarSlett
 101. Gøy! Jeg har akkurat oppdaget keiserne, men blir plutselig fast gjest;)
  Ønsker meg kjøkkenhåndklærne om jeg skulle være så heldig å vinne!

  SvarSlett
 102. Jeg falt helt pladask ♥♥♥ for de kjøkkenhåndklærne og tar gjerne ett lodd i håp om at de kommer fykende hit til Mandal. Skal spørre etter dette merket her i byen, men regner ikke med å ha hellet med meg...det er ulempen med å ha flyttet til en liten by. Husker ikke helt om jeg har sagt det, men jeg prøvde oppskriften deres på kokosmakroner - og de ble SÅ saftige og gode!!! Takk for at dere delte den. Jeg skal prøve den med malte mandler istedet for kokos også,tror kanskje det kan bli spennende.Jeg vil anbafale dere på fb også, jeg synes bloggen deres er verdt å anbefale - alltid godt og sneisent skriveri og flotte bilder.(Jeg bruker også en kaffesekk som gulvpute og har en tynn sommerdyne inni. Har heklet snorer i hamp som brukes til å knyte igjen åpningen. Den er alltid okkupert av vår lille hundefrøken, så vi har samme erfaringer der =)Nyt dagen! Hilsen fra Ann-Helen

  SvarSlett
 103. Finfin blogg - må følges!
  /elise

  SvarSlett
  Svar
  1. um. og hvis jeg er kjempeheldig: fine ting på rull! (passer til rull-ekake)

   Slett
 104. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 105. Ååh, trekker ett lodd her! Presskanna kommer veldig godt med i en travel studenthverdag. Og nydelig blogg, den er lagt til som bokmerke :)

  SvarSlett
 106. Ja takk! hilsen Kristin som får ett lodd!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg vil også være med. tar 2 lodd :)

   Nå har jeg pinnet bildet av banandamen (magnificent!) på pinterest, det øker muligens antall besøk på bloggen deres.

   i skrivende stund baker jeg kanelboller, men mangler kaffekannen og kaffe. jeg krysser fingrene.

   Slett
 107. Jeg vil gjerne være med og tar 2 lodd takk!
  Ønsker meg egentlig alt, men gjerne bildet eller kaffen!
  Koz og klem fra Arvesynden ;-)

  SvarSlett
 108. Klart jeg vil ha et lodd :)))
  Skulle jeg være så heldig, så gjerne gave nr 4 takk :)))))
  En flott ny uke ønskes dere, og jammen går vi ikke inn i februar allerede på onsdag !! Ett skritt nærmere vår og varme :)

  Klemmer til dere tre fra Heidi

  SvarSlett
 109. For seint ute?
  Har lest gjennom hele bloggen deres siden jul, og må bare si; Digger dere!

  Håper på vinnerlykke, uansett resultat.

  Mvh
  Helèn
  hejj@online.no

  SvarSlett
 110. Jeg er med på hurra-guttenes giveaway og ønsker med luftlyset! Gratulerer med så mange følgere og treff! Hurra!

  SvarSlett
 111. 1 lod til meg, vis jeg ikke er for sent ut, ella er bare helt herlig.

  ingerlises

  SvarSlett
 112. Grattis fina du!! Jag tar gärna två lotter och hoppas på en stor portion tur!!!
  Hoppas din start på veckan blir fin. Kram Johanna

  SvarSlett
 113. Sjølvsagt vil eg vere med på dette, hurra! Tek to lodd, og blir ekstra glad om eg skulle vinne duftelyset;)
  klem frå møre!

  SvarSlett
 114. Gratulerer med så mange lesere:) Spennende blogg! Jeg tar gjerne et lodd jeg:) Jeg ønsker meg presskannen jeg:)

  Sissel
  sisseleb@lyse.net

  SvarSlett
 115. Hei! For en kjekk giveaway med ulike premier!! Har nettopp begynt å lese bloggen på anbefaling, og koser meg. Jeg liker striesekken best:-)

  Mailadressen min er kayasolsen@gmail.com

  1 lodd

  Kaya

  SvarSlett
 116. Krysse fingre og tær for å bli en lykkelig vinner av enten stoffserviettan eller stria... siden æ e alergisk for duftelys....

  Med hilsen fra

  ~~Merete~~

  SvarSlett
 117. Hei keisere!
  En siste liten påmelding. Har lest bloggen deres siden post nummer 1, og alle etter det. Syns det burde kvalifisere for premie i form av duftlys eller serviettrull.
  Hilsen Marianne

  SvarSlett
 118. Hei dere! Håper ikke det er for sent å slenge seg med på denne fine konkurransen, og kanskje kopphåndduker eller trykket i svart/hvitt får nytt hjem på Skatval:-) hilsen Anne Lise

  SvarSlett
 119. Hei dikkan flinke guta; og søte Ella..eller omvendt..
  Alltid litt på hælan med ting e da, men om e er for seint ute til giveawayen, så vil e berre si at det er ein herleg blogg dikkan har.
  Var te og med inne og leste da e var i Syden i januar..
  Ønska meg egentle Ella..men e har 5 hunda sjøl, så får greie seg.
  Lykke te med trekkinga, ønska meg ko som helst..
  Helsing Britt

  SvarSlett
 120. Hej! Flott blogg:) jeg er gjerne med på give awayen:) duftlyset og striesekken frister veldig! Mvh Kine (kcdornberg@gmail.com)

  SvarSlett
 121. Bedre seint enn aldri! Har delt siden deres på FB og jeg kommenterer!! Lykke til alle sammen! 2 lodd på meg! :-) ha en fin dag!

  SvarSlett
 122. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 123. Oi...om jeg vinner ønsker jeg kjøkkenhåndklærne! :-)

  SvarSlett