tirsdag 10. januar 2012

Vårblomstringen kommer snart

Guttene i andre er ikke så glade i vinter, og synes at nå holder det med snø og kulde. De har så smått begynt å snakke om balkongen og hvordan de skal bruke den til våren og sommeren, og kunne egentlig tenkt seg å sette i gang nå. I og med at de bor i Trondhjem må de nok belage seg på minst to måneder til med snø, is og minus på gradestokken. Ella synes derimot det er stor stas med snø, så det er bare å bite tennene sammen og beholde kurven med skjerf og hansker i gangen.Til tross for helgens snøfall er det nå vår på pikerommet. Kirsebærgrener står på bordet og siden det fyres jevnt og trutt inne hos piken har blomstene åpnet seg, en etter en. Grenene er satt i en vannkaraffel fra Casagent. Den var den første Casagent-tingen Dekoratøren kjøpte av serviset. Det er er stort sett blomster den brukes til, den søler litt for mye når den brukes til vann...


I helgen ryddet Dekoratøren gjennom en skuffe på soverommet. Det er litt spennende å komme til bunns i skuffer som ble flyttet "hele" fra den gamle leiligheten til den nye. Det som ligger på bunnen har med andre ord ligget der en god stund, minst et år. Dekoratøren håpet på å finne penger, men det dukket opp en annen skatt i stedet. I en liten pose fant han et par småting Far hadde funnet da han tømte huset. En liten lommekniv, en nissenål, en emaljenål med norsk flagg på og et lite askebeger. Alt dette og en negerhodenål. Så politisk ukorrekt det enn måtte høres ut.Dekoratøren er jo kjent med at man hang sorte hoder og figurer på veggene som pynt på femtitallet, men at man også smykket jakkeslaget med en miniatyr av denne pynten var nytt for ham. Kanskje har det vært et ledd i markedsføring av kaffe? Dekoratøren velger å holde seg til den teorien. Nålen har i alle fall kommet opp på veggen med hjelp av litt bloggetape.

Tape kan da brukes til så mangt?

Dekoratøren

6 kommentarer:

 1. Elsker kirsebærgrener, nydelige bilder ! ♥

  Tape kan brukes til så mangt ja, hihi...

  Klem Anette

  SvarSlett
 2. Herlig vårlige bilder som varmer nå i januarkvelden! Kirsebærgrener er vakre.

  SvarSlett
 3. Interessant blogg!!!

  Beate :)

  SvarSlett
 4. Helt enig med dere! Bort med vinteren og inn med vår! Drømmer om gress under føttene og iskaffe på terrassen. Kirsebærgrener hjelper godt på veg. Jeg er på leting etter disse jeg også, men uten hell enn så lenge. Jeg er faktisk så heldig å ha et kirsebær tre ute i hagen, og gjett om jeg gleder meg til det står i full blomst?? :)

  Nyt dagen, fine dere.
  klem Nina

  SvarSlett
 5. Hvor er det smukt med grenene i karaflen. Lyder da heftigt med al den sne og frost. Hos os i København er det mildt og idag har solen skinnet. Jeg kunne godt bruge lidt frost og en smule sne. Det er så smukt.
  Jeg har også en "neger-broche". Den er ikke helt som Jeres. Den har været min mors og jeg er ret glad for den. Skal vise den ved lejlighed.
  Knus herfra.

  SvarSlett
 6. herlig vårstemning med de blomstrene ja :) får bare gjøre det man kan inne for at vinteren skal virke mildere.

  SvarSlett