torsdag 12. januar 2012

Julegaveglede

Guttene i andre er glad i vennene sine. De skulle gjerne ønske at de så mer til dem alle sammen, men når man bor på hver sin kant av landet blir det ikke så mange muligheter til å treffes. I løpet av våren håper guttene å få besøkt Mosjøen, Oslo og ikke minst Kongsberg. På Kongsberg bor herr og fru Flamingo. De er i og for seg ikke gift, ennå, men guttene håper jo selvsagt å bli bedt i bryllup en vakker dag. Derfor er de tildelt herr og fru-alias på bloggen, av ren framtidslesning. På Kongsberg bor Designhund-Tone også, sammen med halvbroren til Ella. Enda en grunn til å reise dit.


På Kongsberg er det veldig mye som trekker guttene nedover og oppover altså. På Kongsberg bor det en flink gullsmedpike også, hun har guttene en date med. Himmelguttfarmor trodde ikke guttene helt når de sa de var forlovet, de hadde jo ikke ring på fingeren. Det skal guttene gjøre noe med på Kongsberg. Blant annet. De skal innom Kåre Maloney også, kafeen som Designhund stadig skriver om. Guttene liker kafeen på facebook allerede, noe som er litt teit når man tenker på at de ikke har vært der ennå. De gleder seg i hvert fall, både på kake og kaffe og på å møte Dina bak bloggen Yldi. De er sikre på at det blir superstas.


Superstas og litt dyrt. Kåre selger nemlig litt ting også, og hos guttene virker kommunegrensen som en "open wallet". Designhund selger også puter på Kåre, og julegaven fra herr go fru Flamingo var en slik pute. Planen for bildene i dag var å få pelsbarnet til å sitte pent i forgrunnen, men det var det bare å glemme. Å rote rundt i en åpen eske med julepynt var artigere enn å posere foran en pute. Derfor ble det gamle bilder i dagens innlegg.


Skal si guttene fikk respons på gårsdagens innlegg om mangelen på bruktbutikker i Trondhjem. Det kom flere forslag, men Dekoratøren holder seg fortsatt hard på at byen mangler en god bruktbutikk. Det nærmeste man kommer er Gjenbruksbutikken som Ida tipset om, men det er langt mellom overraskelsene der også. Da er Bruktbo-butikkene på Stjørdal og Mule bedre, der er det varp å gjøre.


Ha en fin kveld!

Dekoratøren

8 kommentarer:

 1. Så fine og stemingsfulle bilder!!
  Og koselig tekst:)
  Det er mange jeg skulle besøkt også, gitt.. *Sukk*
  Klem

  SvarSlett
 2. åå, så fine dere er….♥♥♥
  Ed maser om å møte Ella!!

  SvarSlett
 3. Fy søren dere skriver herlig nå om dagen ;)
  Koser meg her...
  Deilige bilder også.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 4. Wow, jeg har ikke fått med meg nyheten om forlovelse før, kjempe-grattis på den! :):):)

  SvarSlett
 5. Ja, hvor er Ella? ;)
  Fine bilder selv om gamle, kanskje best å bare starte egen brukthandel?
  I Lichtenstein pleide vi å gå på en som hette "Brockenstube", arti navn, jeg fant alltid noe og en gang kunne jeg lukte hvem det kom fra, hihi.
  Gooood kveld!

  SvarSlett
 6. Veldig fin pute, også ble jeg litt nysgjerrig på Kongsberg som vi bare har kjørt gjennom :)

  SvarSlett
 7. Den puten der simpelthen roper på min sofa, den er bent frem lekker!!! (Ikke at det er plass til så mye som en tannpirker til i sofaen men...) Forstår forøvrig pelsdyret godt, hvor gøy kan det være å sitte foran en pute da?! Selv har jeg lært mitt eget lille pelsdyr å lyde kommandoene "sitt" og "vent". Det betyr at jeg kan plassere enne hvor jeg vil, og hun vet at når hun er "fri" vanker det noe skikkelig godt i skaftamentet.

  SvarSlett
 8. Fin krakk, fin hylle, FIN pute, fin vegg, fint bord, fine bilder og som alltid fornøyelige skriblerier:) :) :)

  Klæm:)

  SvarSlett