onsdag 4. januar 2012

Rett i hjertet

Det er i disse dager halvannet år siden Keiserens nye trær så lyset og like lenge siden Dekoratøren og Himmelgutten satte liv i drømmen de hadde hatt en stund. En drøm om å kunne formidle tanker, inspirasjon og god historier med den store verden har siden den gang ført med seg mye annet også. Som det å komme i kontakt med en rekke andre interiørinteresserte mennesker i både inn- og utland. Responsen har vært fantastisk siden bloggingen virkelig satte i gang i andre (den gang fjerde), og guttene har stiftet bekjentskaper med mange herlige bloggere. Noen av disse er så herlige at de til og med sender julegave. Ja, tenke seg til det!


Vi snakker selvsagt om søte Tone bak bloggen Designhund. Dama fra Kongsberg tok gutta med storm da de første gang oppdaget bloggen hennes. Ikke bare bringer bloggen bøtter og spann med inspirasjon og spennende kreativitet, det viste seg også at Tone delte keisernes interesse for franske bulldoger. Som ferske hundepappaer har hun vært til stor hjelp ved å dele tips og råd helt siden før guttene visste at Ella skulle få flytte inn i keiserleiligheten. Rett før jul dukket det opp en pakke i posten fra Kongsberg, hvor det skjulte seg en julegave pakket inn på Designhund-vis. Guttene klarte nesten ikke vente til julaften med å åpne den. Tålmodighet er ikke guttenes sterkeste side, men pakken ble ikke åpnet før selveste julekvelden.


Det grønne papiret skjulte et spesiallaget putetrekk med navnet til leilighetens prinsesse påsydd. Puten hadde en deilig mintgrønn farge, som guttene er så glad i (det er kanskje flere som har fått med seg det?). Snakk om å treffe keiserne rett i hjertet! Ella ble selv hysterisk glad da hun fikk vite hva som stod på puten (hun kan jo ikke lese enda). Sammen med bulldog-puta og enda en Designhund-pute (kommer i et innlegg snart) som guttene fikk av herr og fru Flamingo i julepresang kjennes det nesten som om våren nærmer seg i keisernes stue. Hurra!

Tusen takk, kjære Tone! Både for inspirasjon, nysgjerrighetstrigging, gode ord og rett og slett for at du er du. Vi digger deg!

Stor keiserklem til både Designhund og alle andre fantastiske lesere

9 kommentarer:

 1. For en nydelig pute!! Snille Tone og heldige dere!

  SvarSlett
 2. Hallo gutter, og godt nytt år!! Karlotte er litt på etterskudd etter å ha tatt seg en liten bloggpause, men så var det jammen deilig å titte innom dere for litt vakre bilder og inspirasjon igjen:-)
  Flott årskavalkade dere har laget! Blir spennende å følge deres ferd videre i oppussingen og livet ellers!
  Et strålende fint 2012 ønskes dere alle tre, klem fra Karlotte.

  SvarSlett
 3. Ja, vi elsker Designhund-Tone!HURRA!*smile*
  ...og dere selvfølgelig!*smile*

  ...så utrolig søt hun er som tenkte på dere og sendte en sånn flott pute...den var LEKKER!

  Flott kveld videre!
  ...og dere, hvis jeg ikke har sagt det, ønsker jeg dere alle tre et GODT NYTT ÅR!*smile*

  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Wow! Det var en knall pute. Flinke Designhund-tone!!

  SvarSlett
 5. men i alle…et helt, langt innlegg!
  (gosj)
  jeg blir bare SÅ varm om hjertet.
  tusen, tusen takk skal dere ha for de fineste ord om meg og bloggen.
  kjempestas at dere er så glade for putene...
  Ellaputen var perfekt stilleben-stylet, så jo riktig så flott ut!
  dere har jammen fortjent det,
  dere er ikke så værst selv;)
  beste klemmen!

  SvarSlett
 6. Herlig!:)
  Godt nytt år til dere også!

  SvarSlett
 7. Tone er virkelig fantastisk,
  og den puta... RÅFIN!

  Dere har fått det utrolig flott nå : )

  Godt nytt år til dere!

  SvarSlett
 8. Ønsker dere begge et kreativt, boblende og spenstig nytt år! Herlig at dere er i bloggland og så rørende pakke fra søte Tone. Hadde gleden av å hilse på henne på Glansdagen. Puten til Ella var jo lekker, og oppmerksomt av Tone å fange opp yndlingsfargen til gutta.
  God senkveld og finfin morgendag til dekoratør og himmelgutt!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 9. Interiørdiktatoren5. januar 2012 kl. 09:58

  Vil bare ønske dere nydelig bloggegutter et godt nyttår. Har fulgt bloggen deres noen måneder fast nå og jeg gleder meg over hvert nye innlegg. Kjempeflott og spennende leilighet dere har fått dere og så søt hund!!
  Har ikke blogg selv men er over gjennomsnittet interessert i hjem, mat og interiør. Masse inspirasjon og ideer å hente hos dere og ikke minst skriver dere så morsomt og underholdende.
  Kommer definitivt til å følge dere videre.

  Nyttårsklem <3

  SvarSlett