mandag 19. mars 2012

Første forsøk

Mandag ettermiddag, Dekoratøren har akkurat kommet hjem fra jobb og rekker å prøveteste lånt kamera før lyset forsvinner. Ella snubler rundt med ny leke og er misfornøyd med at hun ikke får full oppmerksomhet når pappa først har kommet hjem. Jammen er det uvant med annet kamera, og jammen må man ta i bruk stativet skal man få okei bilder på pikerommet. Ta i bruk stativet eller sette inn et vindu til.


Det blir nok å ta i bruk stativet, og kanskje øve litt mer. Et kjapt sceneskifte i hylla ble det tid til også. Slike hyller har en tendens til å få flere ting i seg over tid. Max to ting i hvert rom ble en felle for alle ting som ikke har en fast plass og er fine å se på. Inspirert av våren som var her fram til søndag kveld tok Dekoratøren like godt fram påskepynten.


Påskepyntboksen ble for spennende til at Ella klarte å holde seg unna. Djevelvalpen har vært mer oppi enn utafor den boksen. Ella er nemlig ikke så nusselig og søt hele tiden som hun framstår på bloggen, selv om hun stort sett er det. I ettermiddag har hun vært en mare...

Ha en flott kveld!

Dekoratøren

2 kommentarer:

  1. Bildene ser veldig bra ut!!!:)
    Ha en fin kveld!

    SvarSlett
  2. Bildene ble fine de, et ekstra vindu hørtes ut som mye jobb :) så da er det greit med stativ. Påskepynt er kanskje noe av det vanskeligste jeg vet om (ok jeg overdriver litt, kvantafysikk er muligens værre..) men jeg ender alltid opp med noe halvhjerta påskedill, og noen blomster :)

    SvarSlett