fredag 30. mars 2012

From Russia with love

I kveld var planen å ha en bloggehviledag. Spare ord og bilder til senere, guttene skal ha bypåske og har ikke tenkt å blogge mindre enn vanlig. Det var altså planen, men så skjedde det noe her på bloggen. En helt vanlig fredag morgen gikk lesergrafen til himmels, mellom ni og ti var det like mange lesere som det er en god søndagskveld. Og da Dekoratøren fant ut at alle disse leserne kom fra Russland ble han nysgjerrig. Litt redd for at det var spam, men det var det altså ikke. Alle kom fra bloggen til Natalia i Russland. Toys+things virker det som den heter, og Natalia har over 3000 følgere. Noe som skapte fredagsrush på Keiserens Nye Trær. Natalia linket i dag til flere blogger, deriblant norske Ramme Alvor.


Så langt har 540 russiske lesere funnet veien inn til guttene i andre, og sammen med russerne har det kommet lesere fra Hviterussland, Ukraina, Latvia og Moldova. Danmark bruker å ligge som en god nummer to etter Norge på publikumsstatistikken, men i dag er det flere fra Moldova gitt. Så koselig! Disse leserne er vel avhengige av google translator, håper keisersk lar seg oversette?


Bildene i dag er av Ellablomsten som sitter på krakken sin ved balkongdøren. Hun har russiske besteforeldre, og disse har jo bragt lots of love from Russia. Flere nye følgere har lagt seg til også, alle disse med temmelig russiskklingende navn. Så festlig!

Ha en finfin fredagskveld, og god påske til de som reiser til fjells allerede nå!

Для нашего русского читателя: Я надеюсь, это понятно, мы используем Google Translator ... Добро пожаловать, добро от парней на втором этаже! Мы не можем сказать ни слова русского, но есть какие-либо вопросы, мы можем взять его на английском языке. Объятия с мальчиками и Элла!

Dekoratøren

7 kommentarer:

 1. Det sidste billede af Ella er bare så sødt. Og hvor er det spændende med den der "russian love". Håber I får mange følgere i fremtiden;-)
  Knus og dejlig påske
  Kate

  SvarSlett
 2. Så spennende med storinnrykk fra det store utland :)
  Søteste Ella..
  Må hjemmepåsken bli bra :) Kos dere!

  -Hedda-

  PS: bli gjerne med på giveaway på bloggen min :)

  SvarSlett
 3. Så herlig det siste bildet var, sååå søt ♥
  Riktig fin helg til deg ☺
  -Beate-

  SvarSlett
 4. Slikt er morsomt å oppleve ja. Jeg har opplevd det flere ganger dog ikke russland. Nyt solen i byen så lenge vi har den. Klem fra Malvik

  SvarSlett
 5. Flott at Russland berikes med keiserblogg:) Mandag går påsketuren vår til St Petersburg - byen som min mikromormor var fra - skulle sikkert slått til med noe artig å si på russisk nå, men kan jeg altså ikke;)

  God påske til dere - og til herlige Ella-med-hodet-på-snei!
  Klem:)

  SvarSlett
 6. Artig artig. Ja, jeg fikk også et lite leserhopp i dag da jeg fant mine dekorerte påskeegg på toppen av ei russisk bloggers side. Og bilde rett under meg var deres ;). Morro å bli latt merke til litt her og der.
  Ville også inneom for å ønske dere alle en herlig påske.
  Klem Madelén

  SvarSlett
 7. Hahaha, så gøy! Tror nok det kan være Ella som er den store tiltrekningen! Russere elsker jo bare søte små hunderaser og rasekatter!:).

  SvarSlett