onsdag 7. mars 2012

Ut på tur, aldri sur

Oppe i andre går dagene like fort som været skifter i Trøndelag. Det er kanskje en av gledene man får ved å bli eldre. Hvor dagene blir av er det kanskje bare Ella som vet. Paps'ene henger uansett i stroppen og registrerer bare mandager og fredager. Ja, og helgene da. De er jo ukens høydepunkt for familien på tre.


Det begynner å nærme seg vår, og dermed lenge siden guttene har vært på reisefot. Bortsett fra et par korte jobbreiser har det kun blitt med tankene å reise bort en langhelg siden den årlige turen til København i slutten av november. Når en gylden anledning dukker opp er terskelen dog ikke så altfor høy for å gjøre realitet av disse tankene.


Til helgen er det nemlig rundårsfeiring for en av guttene, og da må man gjøre litt stas på dagen. Derfor flakser guttene avsted til en hyggelig by litt lenger sør for å nyte noen hyggelige dager i tomsomhet. Hvor guttene skal blir ikke avslørt enda. Men et innlegg eller to derfra vil nok havne på bloggen i løpet av helgen.Den solhungrige prinsessen i andre får dessverre ikke følge med denne gangen. Hun skal nyte sol, oppmerksomhet og helgekos hos Overingeniøren og Dekoratør-mams'n. Det er nesten så hun ikke får sove om dagen, og det kribler nok litt i den lille magen. En helg hos besteforeldrene er stas. Allikevel håper hun at fedrene ikke glemmer bygave-tradisjonen. Små prinsesser biter seg merke i det lille ekstra, og forventer at tradisjoner videreføres. Det finnes ingen unntak, i hvert fall ikke i Ellas verden.


Greinene på pikerommet er nå i full blomst og skinner om kapp med solstreifene som titter inn vinduet nå og da. Forsythia har fargen som tidligere var bannlyst hos gutta, men den tid er forbi. Det er nesten litt vanskelig å huske tiden før fargene. Man venner seg raskt til nye idéer og stiler oppe i andre. De som funker for gutta, vel og merke.

Ha en herlig kveld!
Himmelgutten

13 kommentarer:

 1. Spændende hvor I mon skal hen:-)....
  Knus

  SvarSlett
 2. Høres digg ut med en tur sånn i tosomheten! Nyt den!! : ) Klem Cecilie i syvsomheten og ingen reiseplan på agendaen.... sukk.........

  SvarSlett
 3. Trøndelaget er jo vakkert!! Og gud så FINE bilder du predenterer her!!

  Måtte du få en fin onsdag! Og titt så gjerne innom meg og min
  utfordring:asengeoppredning!! Hper å se ditt bidrag der!
  Ane

  SvarSlett
 4. Hihi, så fin beskrivelse av hvordan Ella gleder seg til helg hos besteforeldrene. Kan tenke meg pappaene også gleder seg, selv om dere må dra fra snuppa. Kjærestetur og barnefri er godt innimellom. :)
  Det blir spennende å se hvor dere skal!

  Fine bilder!

  SvarSlett
 5. Gult er kult! Og gult er jo den store keiserfargen:-) Jeg hadde heller aldri noe med den fargen før, men det er nok våryrheten som gir meg suget på gult.

  Jeg har også 2 prinser som vet å minne på mamsen om bygave. Jeg må ikke lenger enn på konferanse i Trh. før gutta vet å hinte om badebomber fra Lush:-)

  Roinndag ja?! Blir så nysgjerrig på disse keiserne altså. Er de gamle? 20 og veldig modne for alderen... 30 og trendy... 40 og fager... Og hva jobber de med disse gutta? Basert på nickname'ene kanskje flyvert og utstillingsdekoratør i en av Trondheims flotte butikker? Høy/lav? De liker ihvertfall skjorter og slips. Tja... og navna deres da... Den er vrien... Jeg tipper noe dobbeltnavn som Lars Kristian eller ekte trøndernavn som feks. Stig Ronny som ikke matcher stilen deres idet hele tatt. Og personligheten? Er de blyge og anonyme i hverdagen eller er de humoristiske som gutta i Modern Family, født i løvens tegn og elsker oppmerksomhet? Tror nok ikke det siste siden de holder så på den anonymiteten. Jeg høres vel ut som en skikkelig stalker nå:-)) Men jeg bare tenkte på det forrleden etter å ha lest bloggen. Hvem er disse gutta? :-)

  Ha en smashing torsdag!! Tidlig-på-morran-hilsen fra Maratonjenta!

  SvarSlett
 6. Så herlig med en liten reise da! Er reise-addict selv, og blir rastløs om det ikke blir noen utenlandsturer i løpet av en sesong, er alltid herlig med en miljøforandring. Dere må ha riktig god tur, gleder meg til å se bilder og lese deres herlige skriblerier derfra:)

  SvarSlett
 7. Årlig tur til København... Mmmm det høres ut som en fin tradisjon.
  Sist besøk bestod for der meste av mat fra begynnelse til slutt for vår del. Hærlig. Nå ble reiselysten purret igjen.

  Sven

  SvarSlett
 8. Tipper dere skal til Køben jeg...;)
  Fiiine Ella!
  God tur!:)
  klem

  SvarSlett
 9. denne bloggen gjer meg glad,glad og atter glad :) god tur, kos dere masse :)

  henriette

  SvarSlett
 10. Ønsker deg en herlig helg ♥
  Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette

  SvarSlett
 11. Gult har sneket seg bittelitt inn her også. Var hatfargen min i mange år, men jeg synes det er flott å endelig ikke hate gult mer =) Takker trendpåvirkningen for det!! Gerlig Ellabilde.

  SvarSlett
 12. Lykken er en fridag, med tid til å lage vårstemning i inngangspartiet, tid til å nyte sola på terassen (med en haug interiørblader), og tid til å utforske nye blogger. I dag var jeg så heldig som fant deres blogg. Den er helt fantastisk! Vakre bilder, flotte innlegg,og haugevis av inspirasjon. Jeg gleder meg til å følge dere videre! Ha en flott søndag!

  SvarSlett
 13. Håper dere har hatt en toppen weekend og tur!
  God uke ønskes dere fra Oslo og Alex

  SvarSlett