tirsdag 20. mars 2012

Keiserne goes retro

Mye har skjedd med smak og stil hjemme hos keiserne siden de flyttet. Dekoratøren drømmer seg fortsatt bort i prospektbildene fra den gamle leiligheten, i hvite flater og gjennomlys. De brukte ikke så mye farger i interiøret da, og retro var noe som rare damer med selvklippet hår holdt på med. Smaken endrer seg heldigvis med tiden, og hjemme i den nye leiligheten er det rom for det meste. Til og med litt retro i beherskede mengder.


En gang i gamle dager, da Dekoratørens gamle studievenninner bodde i byen, var stuebordet ganske nytt og da hersket det én regel som var viktigere enn det aller meste. Man måtte bruke en coaster under glass og kopp. Så streng var Dekoratøren på dette at Monica i Friends framstod som en avslappet bohem til sammenligning. Etter hvert ble det litt merker i bordplaten likevel, og Dekoratøren slakket på reglene. Studinene fikk seg ikke til å sette fra seg glass uansett, og ble en stund sittende med vinglass i den ene hånden og vannglass i den andre...


Dagens bilder er av en nylig utvidet coastersamling fra Designtorget, akkurat passe retro og veldig, veldig fine. Ingen er like, og det er jo et nytt kosept for en noe forknytt Dekoratør som kjøper alt i fire, seks, åtte eller helst tolv. Og da likt, ikke ulikt sånn mønster- og fargemessig. Begge guttene kommer nok til å finne sin favoritt her, og kanskje får faste gjester velge seg "sin" også? Fine er de i alle fall, så fine at de skal få en lav kurv å ligge i så de kan ligge framme på bordet.

Nå kom selveste Himmelgutten flaksende inn døra, da må undertegnede improvisere fram et måltid på null komma svisj. (Før han fyller opp storskapet på spisestuen igjen, det er nemlig rettet opp så det står i vater og vel så det igjen. Tomt storskap = tre fulle bord med kopper og kar.) Ha en fin-fin kveld!

Dekoratøren

11 kommentarer:

 1. De var jo bare helt fantastiske;)

  SvarSlett
 2. ja det var de, helt fantastiske!
  klem fra meg

  SvarSlett
 3. Åj, de var utrolig fine!! Jeg vil også ha...

  Fin uke til dere :)

  SvarSlett
 4. De var superfine!! Noe jeg kunne tenkt meg å kjøpe også, selv om jeg også har litt problemer med mismatch sånn ellers. :)

  SvarSlett
 5. hehe, syns jeg ser det... Stilige coasters, elsker at hver og en av dem har personlighet. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Nydelige! :) Ser for meg rakkerElla på raid i påskepynten, hihi :)

  SvarSlett
 7. Haha =) Jeg kjenner meg SÅ igjen!! Som dekoratør er man opplært, og har
  strenge regler man må følge. Særlig dersom man er NERD innenfor faget ( sånn som jeg er...)
  Men herlig er det med litt crazy-days!! LOVE det dere viser her!!

  Fine tanker fra Oslo, og meg.
  Jippi; Ane

  SvarSlett
 8. åhh nei..akkurat nå skulle jeg ønske jeg brukte coasters, for syketid de var kule!

  SvarSlett