søndag 18. mars 2012

Håpet er lysegrønt

Helgen går mot slutten, selv om den etter keisernes filosofi varer helt til mandag halv åtte. Lørdag fikk Himmelgutten champagne på sengen, noe han egentlig var lovet på bursdagen sin forrige søndag. Champagne og amerikanske pannekaker. På sengen altså. En interessant kombinasjon. I dag har Himmelgutten feiret bursdagen sin med den trønderske utgaven av snitter, brødskiv, og kake. Budeia og Minibudeia kom hele veien fra Inderøya, og hadde med nydelig bursdagsgave fra Mathildes Verden på Steinkjer. Himmelgutten gliste bredt, snakk om å treffe blink på gave! Dekoratøren ble litt småsjalu...


Rett fra kaffebord og sjokolade-pavlova tok guttene en taxi bort til HKH Prinsesse Kannike av Kannikestrete. Hun hadde nemlig invitert på kaffe, og det kunne ikke guttene si nei takk til. De ba pent om å få sort te til kanelbollene, de var så høye på koffein og sukker fra før at de hadde lettet om de fikk i seg mer. Det er altfor sjelden de treffes, men sammen har de blitt enig om gjøre noe med nettopp det. HKH, som forøvrig har funnet på blogg-aliaset sitt selv, har en ren terapautisk virkning på guttene. Hun er også blodfan av bloggen, og fant en løsning på kamerakrisen. "Vil dokk lån mitj kamera"? JA, takket guttene. Hurra! Nå er kamerakrisen avverget inntil videre og nye bilder er en mulighet allerede i morgen.

For en helg!
Dekoratøren

5 kommentarer:

 1. :)
  Så tøfft bilde!

  ha en flott uke.

  SvarSlett
 2. For en flott blogg dette var: ) Morsom tittel og nydelige bilder. Sukkertøy for øyet

  SvarSlett
 3. Åhh det var godt I fik løst kamerakrisen. Og stort tillykke med fødselsdagen herfra ;-)
  Knus

  SvarSlett
 4. Jeg er så utrolig glad for at jeg fant bloggen deres! Herlig lesning og flotte bilder. Gratulerer med dagen som var!
  Klem

  SvarSlett
 5. Takk for trivelig kommentar, gutter!!
  Så jeg var ikke langt unna i tippingen, ja, man er jo ikke fra Verdal uten grunn:-)

  Ja, til bloggtreff!!
  Gunda med bloggene http://containergirl.blogspot.com/ og http://gundam-gundam.blogspot.com/ holder på å planlegge bloggetreff 14. april på Stjørdal så hiv dere med gutter om dere har lyst og anledning.

  Ellers er jeg jo mye i Trh. så det går jo an å treffes for ein kaffesup. Denne uken blir det travelt med Kosmorama og HAIR-opplevelser, men jeg legger inn FB-melding til dere senere om jeg traver Nordre og er selskapshungrig:-)


  Vårklemmer fra Maratonjenta!

  SvarSlett