tirsdag 27. mars 2012

Overdrivelsens konge

Hvis det skulle være noen tvil blant leserne av bloggen, så kan guttene konstatere at de er homofile. Ja, til og med lykkelige forlovet med pelsbarn og det hele. Mange myter om homsene bekreftes gjennom en stor interesse for interiør og det visuelle. Tinn & tang, putetrekk til en hel armada og bruktkupp hver uke. Toppes dette med champagne til frokost (dog ved spesielle anledninger) burde de fleste bjeller ringe selv hos den mest blonde bloggleseren.


Forrige helg fikk Himmelgutten passet sitt påskrevet med en pute. Budeia, Mini-Budeia, Molekylærbiologen, Gravemaskinmannen, Baby Iver, og Himmelguttens tante og onkel hadde nemlig handlet en aldri så liten "goodie-bag" fra favoritten Mathildes Verden på Steinkjer. Det vil si - posen var ganske så stor, med både duftlys fra Munkholm, sjokolade fra Nicholas Vahé og påskeegg i sølv fra DAY oppi. I tillegg skjulte det seg en fantastisk linfarget pute (også fra DAY) med påskriften "DRAMA QUEEN". De gavmilde var nok noe nervøs for bursdagsbarnets reaksjon. Men i riktig stereotypisk stil slo han til med en gledeshyl og en henrykt hopping av glede for puta. Den kunne vel ikke vært mer passende.


Bursdagsbarnet har omsider landet på jorda (han ble raskt dratt ned dit på mandag da han fikk betale honnørpris på bussen), og puta har funnet seg til rette i manilastolen sammen med en prins. Den stakkars usyldige (?) indiske prinsen holder seg godt fast i stolen der han sitter klemt mellom springbukkskinn og den nye puta. Det kan godt være han ikke helt forstår påskriften, men er nok skjønt enig i at eieren kan finne på å overdrive. Litt drama og overdrivelse må til for å krydre hverdagen. Selv indiske prinser kan sette pris på det. Hvem vet - kanskje prinsen spiller på samme lag som guttene?


Som far så datter, sier Dekoratøren. Han insinuerer at Ella har prinsessenykkene etter Himmelgutten. Og tenker man seg litt om kan det være litt sannhet i påstanden. Han tar dog ikke på seg ansvaret for at hunden spretter opp og vekker fedrene før sju en søndags morgen. Man kan jo ikke ta æren av for mye, ikke sant? Nykker eller ei - undertegnede er kanskje husets lille Drama Queen. Politisk korrekt heter det kanskje overdrivelsens konge. Uansett passer puten både eieren og leiligheten. Ja, noen myter om homofile interiørbloggere kan bekreftes i andre. Dere hadde kanskje ikke mistanker om annet?

Ha en alldeles herlig tirsdagskveld!
Himmelgutten

14 kommentarer:

 1. Ha,ha, dere er gode til å skildre! D skal dere ha kred for!! Kan dere please ha med flere bilder av den firbeinte prinsessen? Hun er så herlig!!!

  SvarSlett
 2. Arti å lese innleggene deres...alltid:-) Er dere på FB? Egen gruppe for interiørbloggerer i Midt-Norge der, men dere er kanskje allerede med?? Hilsen Anne Lise

  SvarSlett
 3. Hehe, jeg digger selvironien deres! Tommel opp for drama queens! :)

  SvarSlett
 4. Herlig skrevet og røff pute! Høres ut som det er på sin plass å si gratulerer med dagen på etterskudd også. :)

  Udramatisk klem fra Huldra :)

  SvarSlett
 5. OMG så KUUUUL pute!!! DEN ønsker jeg meg altså!! Supermisunnelig jeg nå! Selv har jeg en bestekompis som alldeles ikke bryr seg filla om interiør (!) - altså en "homo som ikke virker" - men dramaqueen?? SÅ TIL DE GRADER! Vet dere om denne puta kan kjøpes på nett? Stor klem til dere - vet ikke om forlovelsen er fersk eller ikke, men uansett kos da! Klem C

  SvarSlett
 6. Oh my God....er I bøsser!!!;-)

  SvarSlett
 7. Ha ha! Härligt läsning. Och härlig pute. Mannen min skulle nog kunna skriva under på att den hade passat ypperligt till mig också... :-)

  Håper ni har haft en fin tirsdag!

  SvarSlett
 8. En ting til...vet dere at det er bloggtreff for interiørbloggere på Stjørdal, første lørdag etter påske? Anne Lise

  SvarSlett
 9. Kul pute - og hurra for dramadronningen og forloveden:)

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 10. hehe, selv bloggtørke chilli'n må inn å kommentere dette! Ler meg skakk av dere :)

  SvarSlett
 11. Herlig! :-) Ha en flotters dag!

  SvarSlett
 12. Søkki for en skrivekreativitet! Det e så bra! :-)))

  Og så var det ei fin pute! Takker for reklamen nok en gang:)

  Fortsatt fin uke!

  Klem fra Mathilde:)

  SvarSlett