lørdag 3. mars 2012

Piken Anne blir forsøkt frelst

Forrige helg var Dekoratøren og Ellablomsten hjemme alene. Himmelgutten ramlet rundt i Oslobyen og besøkte familie og venner. Det ble brukt lite tid på lauritz.com, Himmelgutten slapp å himle med øynene. Derimot dukket det opp noe man rett og slett trengte på finn.no. (Trenge på er forøvrig et stikkord for resten av historien.) Det er ikke det at guttene er i desperat mangel på kopper, men de har vært på jakt etter nettopp slike en god stund. Kjøkkenskuffene rommer et godt utvalg asjetter, skåler og tallerkener, men koppeutvalget har vært krøbelt. Kun en kaffekopp finnes i samlingen, så når det dukket opp åtte på finn.no fikk Dekoratøren hjertebank.


Keiserne har ikke bil, så henting av nevnte kopper ble en utfordring. Selger tilbydde seg å kjøre innom med dem og det takket Dekoratøren ja takk til. For en service! Og for et servise! Selger ville gjerne være med opp for å se at Dekoratøren så over sakene, og det var jo greit. Alle deler var hele, pent pakket inn som de var. Da betalingen hadde skiftet hånd og håndtrykk var utvekslet kom det enda et tilbud på bordet. Da kom lektyren opp av lomma, for selger hadde en baktanke med å komme innom med varene. Var man først på trammen kunne man jo forsøke å overbevise Dekoratøren om at Våkn Opp! var noe han hadde godt av å lese.


Dekoratøren takket pent nei, og takket nei enda en gang, og forsikret om han var ferdig oppvåknet. Selv ikke tilbudet om et rimelig abonnement ble fristende nok. Dekoratøren ble så fnisete sjokkert av hele scenen at han måtte ringe sin mor da han endelig hadde fått lukket døren. Dekoratør-mams lo godt av sin svært snakkesalige sønn og sa at det var sikkert lenge siden noen ble frelst på pikerommet, og at det var fint guttene hadde fått tak i flere kopper. Siden det var litt dårlig utvalg i skapene fra før, mer som.

Lørdag formiddag, 71 minutt til undertegnede skal sette seg i frisørstolen. Det er på tide å komme seg opp av sengen! Ha en fin-fin lørdag alle sammen!

Dekoratøren

8 kommentarer:

 1. hahahaha no fikk eg meg ein god latter!!
  Finfint servise
  God helg:-)

  SvarSlett
 2. haha, ja ja... noen prøver seg ustanselig :)) Koselige kopper, det er sikkert, men at frelse kom som et "ekstra-salg" det var nok en strek i regninga ja.
  Håper sveisen ble bra!

  SvarSlett
 3. Ha ha, man skal altså passe seg for finn.no. (",) Godt at dere er våkne i huset, og vet å takke nei når det er nødvendig. God helg!

  SvarSlett
 4. Hahaha... ja, det var en morsom historie. Hva man ikke ma 'utsettes for' for a finne de rette koppene (som var veeeeldig fine!)
  God helg.

  SvarSlett
 5. Hahahah! For en morsom historie, men jammen meg, koppene var verd en frelse eller fem;-)

  God lørdag videre til dere!

  PS:
  Liiiiiiiker mye bloggen deres:-)

  SvarSlett
 6. For Søren da, den historie bragte latter med sig helt til København. Den stakkels Dekoratør (fnis).
  Men når enden er god er alting godt - som vi siger i Danmark- og kopperne kon i hus, og det er ikke til at kimse ad. Hvad hedder det smukke stel, hvis jeg skulle falde over noget på et loppemarked?
  Knus fra Kate

  SvarSlett
 7. Tøft servise. Lurer på om jeg ikke har sett dette i blått også et sted?? Hva heter denne serien, står det noe under koppene?? Våkn opp er forøvrig et supert blad, så du behøver ikke være så redd for å lese det! =)

  SvarSlett