onsdag 28. mars 2012

Hva bør Marianne veie?

Dekoratøren har det jo med å stikke innom Fretex. Det er ikke alltid han finner noe, men her om dagen gjorde han varp i flere kategorier. Alle kommer under hovedkategorien ting man ikke trenger, men man har da en blogg å ta vare på? Det må vel veie litt opp for impulskjøp?


I tillegg har han gått rundt å vært blåsjalu på ei venninne i Mosjøen som fant seg en mintfarget utgave av samme vekt for snart to år siden. To år er veldig lenge å tenke på en vekt, og alt for lang tid å bruke på å rote seg nordover på besøk igjen. Dekoratørens fynda er gult, i den helt perfekte gulfargen. Med andre ord er det greit guttene har to vekter fra før, denne kommer de nok til å bli lei av.


Da skal Fretex få den tilbake igjen, 65,- kroner er en fin leiekostnad på ei vekt. At den kom i hus før påske var mer som en bonus, og sammen med den kom fire trådsneller størrelse industri. Så fine! De passer ikke sammen med den gule vekta, det hadde blitt den rene svenska flaggans dag. Det kvalifiserer til et eget innlegg, de må bare få en plass å stå først. Oppå vekta i dag står Ellablomstens nye sjampo. Hun er snart ett år og har varslet at det er uaktuelt å bruke valpesjampo etter det. Da passer det jo fint at pappa fant en fin hundesjampo på nettet?!


Marianne skal altså pryde kjøkkenbenken nå framover, og med enkle tester har hun bevist at hun veier korrekt også. Dekoratøren har lyst til å starte på påskebaksten allerede i dag, men det må vente. I kveld får han storfint besøk. Malene kommer og skal drikke te på pikerommet. Hurra!

Hva skal du bake til påske forresten?

Dekoratøren

5 kommentarer:

 1. oi! Så fin. Jeg har en mintgrønn brødskjærer fra samme tid, blir jo aldri brukt men den er jo så fin :)

  SvarSlett
 2. Fin! Har en make i den kjedelige fargen hvit:)
  Venninen i Nord begynner ikke tilfeldigvis på E og slutter på llen...?;)
  Fin kveld til dere3

  SvarSlett
 3. Drømmer om en mintgrønn Marianne jeg også. Men denne gule var jo også kul da! Iallfall på denne tiden!

  Ingen store bakeplaner til påsken, men det hadde vært veldig gøy å lage sånne cupcakes som ser ut som blomsterspirer. Morsomt å sette fram på bordet, og se maska på gjestene når man tar en skje av "plantejorda"

  Ha en fin kveld

  Klem
  Lottemora

  SvarSlett
 4. Vi skal vist bage småkager stukket ud som harer og høner og så skal de have pastelfarvet glasur på. Desuden er der indkøbt marcipan til hjemmelavede påskeæg. Uhm....det er svært at vente :-)
  Vægten er rigtig fin, og jeg glæder mig til at høre, hvordan det går med hvalpen og vaskeriet :-)
  Knus

  SvarSlett
 5. Hehehe - morsomt innlegg. Klart man har en blogg å ivareta - og det var en fin leiepris synes jeg! Og fin var vekten også:) Det blir besøk på oss i påsken - men før det er dagene åpne. Da blir det kanskje litt påskebaking:-). Ha en fin kveld:-)

  SvarSlett