onsdag 19. januar 2011

Blått til lyst

Som sagt i innlegget "Something old, something new.." har det blitt blått på stuen. Almabordet er ribbet for kuler og amaryllis, og har fått et stort brett med vaser dratt frem fra glemselen. Bordplaten på Almabordet er skikkelig herpet, men det understellet er for fint til å drukne i duk. Foreløpig får den store lampen stå på bordet, den utgjør jo 50% av belysningen på stuen.


Tingene på brettet kommer litt fra hvert prestegjeld. Den lyseblå vasen er fra Lisbeth Dahl, kjøpt på Urban Outfitters i London. Det skal sies at det stakk litt i magen på Dekoratøren da han la ufornuftig mange pund på disken for å betale, og da han pakket enda en tung ting ned i kofferten natta før hjemreise. Vasen har holdt seg like fin, så stikkene burde vært brukt på andre ting han kjøpte med seg...


Den stripete kulevasen er kjøpt for mange år siden. Den har aldri vært framme og har nok ventet nesten fem år på debuten. Fin er den i alle fall, og får nok stå framme en stund framover.


Den sorte lysestaken er like gammel som den stripete flaskevasen, men har frikort til å stå framme på stuen, kjøkkenet eller soverommet året rundt. Bak henger skjellampen som kanskje skal få lys i seg snart, snart.

Ha en henrivende aften!
Dekoratøren

4 kommentarer:

 1. ÅÅÅ, dere tar jo de fineste bildene, så fint, skulle tatt meg et lite fotokurs jeg tror jeg. Urban Outfitters er bare min favoritt, for ikke å snakke om London;)) Ha en fin uke videre, hilsen Wilhelmine

  SvarSlett
 2. Vilken härlig samling vaser! Tycker verkligen om färgkombinationen.

  Ha det gott!

  SvarSlett
 3. Takk, søte dere!
  Himmelgutten er kurset i foto, mens Dekoratøren knoter videre på veien av selvlære. Det er ikke så vanskelig, det er bare å bruke god tid og prøve seg fram..
  Dekoratøren

  SvarSlett