søndag 2. januar 2011

Tusen takk!

Siden den spede starten i juli/august har den lille bloggen vår vokst seg litt større. Over 10.000 ganger er det noen som har lest noe av de vi har skrevet, sett på bildene og forhåpentligvis ledd litt eller kost seg. Kanskje har noen tenkt at det var da fint, kanskje noen har blitt inspirert. Kanskje har noen tenkt at herrefred så rar smak de guttene har, sånn skal i hvert fall ikke jeg ha det hjemme. Helt sikkert er at vi har fått noen nye bekjentskaper som vi ikke hadde hatt ellers. Vi vet ikke hvem de er sånn egentlig, vi har jo ikke møtt dem i virkeligheten, men det er koselig når de samme menneskene titter innom både titt og ofte og legger igjen et spor.


Bird er den som er flinkest til å fortelle at hun har vært her og hun er raus med komplimentene. Tusen takk for alle koselige kommentarer, du er en av våre favorittlesere! Et nyere bekjentskap er Designhund. Hun fant Dekoratøren helt tilfeldig i en NIB-utfordring og ble øyeblikkelig storfan. Bloggen hennes er stilmessig og grafisk unik, veldig inspirerende og befriende fri for klisjeer. Vi ønsker begge riktig godt nytt år og vi håper vi får "sett" mer av dere i 2011!


De fleste av leserne våre er nok venner på Facebook som har blitt teppebombet med linker til bloggen vår. Noen har helt sikkert skjult oss fra nyhetsoppdatering, det skulle bare mangle... Den mest trofaste er nok Tante T. i Sverige. Fruen er 70 år og verdens mest elskverdige dame. Hun leser alt vi legger ut og skryter mye av pojkarna i Trondhjem. Til jul strikket hun sokker til oss og sendte oppover. De passet perfekt og fargene er herlige. Vi er så glad i Tante T.!


Bildene i dag er kjappe snapshots av favorittene blant alt som lå under treet. Rørospleddet fra Retro kjøpte vi til oss selv, det er jo så kaldt for tiden... Wiik og Walsøe-skålene var en overraskelse fra Budeia, Minibudeia og resten av den familliegrenen til Himmelgutten. Weeeeeeee!


Nyttårsaften kom Tjuvsvensken og Bergenseren med både gave, blomster og ubegrenset med latter og god stemning. Hvite amaryllis med gåsunger, (kattlabba for våre trønderske lesere), og en brun Mariskål. Fargen kunne ikke treffe bedre, dette er menn som kjenner oss godt!

 

Det som begynte som en sped idé med lyst til å skrive litt har blitt en felles hobby. 2011 blir nok et godt år på mange måter, også for bloggen. Skrivelysten er på topp, ideene ligger i kø og med nytt kamera i hendene er det bare å stupe ut i det. Takk til alle dere som leser bloggen vår, håper dere koser dere her inne!

Dekoratøren og Himmelgutten

7 kommentarer:

 1. Hei, bloggen er så fin, koser meg like mye hver gang jeg leser inne hos dere. Nyttårsklem fra Wilhelmine

  SvarSlett
 2. Heisann gutter! Så utrolig morsom og fin blogg dere har. Oppdaget dere i går, og har kost meg med bloggen deres i dag. Kjenner jeg er klar for litt mer "blått og baskt" etter en sniktitt hjemme hos dere. Blått har selv stått på fy-lista lenge, men etter sofa-og juletrepyntingen deres er jeg omvendt! Halleluja :) Jeg vil ha mer sniktitting i 4. etg... Hva med en liten kjøkkenreportasje? Yes, det hadde gledet et pikehjerte :)

  Klem fra Chilli Charm "borti gata"

  SvarSlett
 3. Hei dere! Her har jeg ikke vært før, men det er definitivt ikke siste gang. :) Godt nytt år til dere!

  SvarSlett
 4. Fy søren gutta'..tuuuusen takk for Designhund skryt altså!
  Finner ikke ord, sitter bare å smiler med med varmt hjerte...
  Jeg begynte vel for alvor å blogge i September, og ikke visste jeg
  at det skulle gi meg så mye. Tenk å bli så glad i folk jeg ikke kjenner?
  Uten at jeg skal komme med for mange klisjeer, må jeg skryte litt
  av dere også...jeg liker meg hos dere i 4' . Fine bilder, dere har meget
  gjennomført, GOD smak, og ikke minst bra skrevet - humor og velformulert! Gleder meg til fortsettelsen.
  Klem fra Tone

  SvarSlett
 5. Hei og godt nyttår til guttene!
  Jeg er mammaen til Bird, det er gjennom henne jeg har funnet veien til deres herlige blogg..
  Artig at dere nevner henne i deres oppsummering over bloggeåret deres. Hun har lært meg bloggings også nå. Er nok litt redd det blir lite interiørblogging fra Bird sin side i noen måneder nå, for om jeg ikke røper for mye nå så reiser hun til Afrika og hun har opprettet en egen Tanzaniablogg som jeg venter i spenning på å følge:)
  Vi "sees" nok mere i 2011.
  Ann Kristin

  SvarSlett
 6. Tusen takk for veldig koselige kommentarer! Det varmer veldig. Vi har mye på lur i året som nettopp har startet, så følg med. Ha en strålende kveld!
  Klem fra gutta

  SvarSlett