søndag 16. januar 2011

Rengjøring er stas når såpa kommer i fin flaske!

Det er ikke utpreget rengjøringsglede hos guttene i fjerde. De har selvsagt lært av sine mødre at det må gjøres regelmessig, og det vises på leiligheten at de følger sin lærdom når det trengs. Etter at de fleste gulv i leiligheten har blitt hvite kan det virke som om hybelkaninene har trappet opp formeringen. Guttene visste råd og en rekke såper i lekre flasker ble dermed kjøpt inn.


Gulvvasken har siden oppussingen gått unna med såpe fra Durance. Flasken av typen Multipurpose House Cleaner med en herlig duft av lavendel kom første gang i hus som en gave fra Malene. Siden den gang har volumet i flasken minsket så raskt at tredje flaske nå er på plass.
 I høst ble det lokale sortimentet i fjerde etasje utvidet med en oppvasksåpe av samme merke (og bærer preg av å stå utsatt til ved vasken der). Det er virkelig en fryd å ta oppvasken når en fantastisk lukt av mint og verbena raskt sprer seg i rommet. Helt greit at ikke alt får plass i oppvaskmaskinen!
Håndsåpe i fine flasker finnes også hos guttene. Compagnie de Provance produserer en rekke såper og kremer av høy kvalitet, og serien Savon de Marseille Extra Pur har raskt blitt en favoritt. På badet pryder flasken med den nye duften Mediterranee vasken. Eneste ulempen er at flasken er av glass, så guttene beveger seg varsomt på badet for tiden. En flaske av samme merket, dog med duften Olive Lavande, har fått gleden av å ta seg av håndvasken på kjøkkenet. Like stas å vaske hendene hver gang. Guttene lar seg lett lure.

Foto: Molton Brown

Et annet såpemerke som guttene fryder seg like mye over er britiske Molton Brown. Flaskene er en fryd for øyet og favorittsåpen er med duften Naran Ji. Lageret med denne godsaken hos guttene er tomt for øyeblikket, men flere utenlandsturer venter i nær fremtid (prisen og utvalget er langt bedre i taxfree-butikken). Det kan virke som om kjærligheten for duftlys er satt litt på vent til fordel for såpene. Fortvil ikke, for duftlyslageret er langt fra tomt.
Himmelgutten

1 kommentar:

  1. For et nydelig hjem dere har gutter, virkelig koselig stil!

    Ha en fin kommende uke...

    SvarSlett