torsdag 13. januar 2011

Something old, something new, something borrowed, something blue

Etter at julen ble ryddet ut ble det litt tomt på stuen i fjerde etasje. Den skjeve døren ble veldig alene i hjørnet sitt da treet forsvant og snudde ryggen i protest. Plutselig var det en svær blå ting på stuen, blåere enn blåest. Ingen av guttene har en sjømann som sin venn, strengt tatt er Dekoratøren litt engstelig i båt, men begge liker blått.


Det gjør godt med en forandring, endelig har Rudolf kommet opp fra baljen med kuler og opp på døra. Tingen er å la han henge mest i ro, hver gang han rører på seg drysser det blå malingsflak. Foran døra har koffertene tatt oppstilling sammen med Dekoratørfarfarens bankveske. Denne ble kjøpt på sekstitallet en gang for at farfar skulle ha noe å legge viktige papirer i når han skulle i banken. Han rente antakeligvis ikke ned dørstokkene i banken, vesken må fortsatt brekkes opp med makt når den åpnes.

Den indiske bollen er en favoritt oppi den ligger dekorkuler i ben, metall og skjell fra samme plass. Den grønne lysestaken fikk være med som kontrast og har fått følge med Dekoratør-paps'ns gipshund. Det tenkes hardt på fra hvilken hunderase det nye familiemedlemmet skal rekrutteres, gipshund blir det i hvert fall ikke.I det ene lassibegeret står et nytt forsøk på å holde liv i en sukkulent. Guttene er bedre til å holde liv i isroser enn sukkulenter, det er stor gjennomtrekk på de plantene som skal være så enkle å stelle. Pøh!


Koffertene har kommet fra både her og der. Den brune kjøpte Dekoratørforeldrene på et loppemarked en gang. Den skulle festes bak på sidevognen og romme bagasje på motorsykkelferiene. Den er merket med "EGTE VULCANFIBER", ergo skulle den tåle det meste mente Dekoratør-paps'n. Heldigvis ble den tilsidesatt til fordel for en kajakksekk og er dermed bevart med klistremerker og det hele. Den lyse er fra en lokal bruktbutikk, helt ren inni og har nok rommet en skrivemaskin.Det har kommet en blå tråd flere plasser i stuen, men dette innlegget ble så langt at vi får ta opp tråden i neste uke. Godt med forandring er det i alle fall! (Lassibegerne er something old, sukkulenten er something new, kofferten er something borrowed, døren er something blue.)
Dekoratøren

3 kommentarer:

 1. Fiiiiiint....
  Digger den grønne lysestaken altså..
  Er den fra Nordal..?

  Ha en superfin kveld :)
  Klem!
  Amalie

  SvarSlett
 2. Takk :)

  Den er fra Nordal ja, og den var overraskende billig. Har fryktelig lyst på den grå utgaven, men det spørs om man skal prøve å holde seg på matten denne gangen...
  Ha en fin kveld-klem tilbake :)

  SvarSlett
 3. åh, jeg fikk lyst på sånt reinsdyrhønn med tupè! Så fin blogg dere har Kristian, koselig å følge med dere og leiligheten :)

  Klem fra Linn (eks-kremmermus på Byhaven)

  SvarSlett