mandag 10. januar 2011

Nye lamper på soverommet

Soverommet til guttene i fjerde ble pusset opp iløpet av høsten som gikk, og de har siden da vært på jakt etter leselamper til å ha over sengen. Det er ingen hemmelighet at guttene er en smule kresne, så det har med andre ord tatt sin tid med å finne de rette lampene. Nå er ventetiden imidlertid over.


Etter en bytur før helgen dukket de perfekte soveromslampene opp. Valget falt på noen industrielle lamper i andre etasje hos Cornelias Hus her i Trondhjem.


Frem til nå har Dekoratøren vært enereådende hva gjelder lesebelysning i sengen. Ikke at det har vært et enormt problem. Himmelgutten har nemlig for vane å sovne nesten før lyset slukkes. Å lese bok eller blad rett før leggetid er nærmest som å be om trøbbel. Allikevel har undertegnede nå hvert fall valgmuligheten. Nå kan han velge selv når lyset slukkes. Små barn, store gleder.Hotellfølelsen er nå definitivt til stede på soverommet. Det er en drøm å legge seg hver kveld. Nesten i hvert fall. Dekoratøren har et snev av lakenskrekk, men det begynner å hjelpe nå. Med nyinnkjøpte varmeflasker fungerer ikke argumentet om for kaldt soverom lenger.


Soverommet er dermed så og si komplett. Det eneste som mangler er en rosett i taket, som forhåpentligvis er på plass iløpet av vinteren.
Himmelgutten

11 kommentarer:

 1. Så fine, kjenner meg så godt igjen med det derre lesegreiene før det er sovetid...må liksom se igjennom et boligblad før jeg sovner...ikke alltid like populært for brannmannen;) Kanskje vi også må få oss slike fine hotel lamper.

  SvarSlett
 2. Hei naboer
  Fint soverom! Har dere vurdert å ta en titt opp i det senkede taket for å se om det finnes en gammel rosett bevart der et sted? (a la http://projectvibes18.blogspot.com/2010/05/skattejakt-lag-pa-lag.html ) Jeg har så lyst, men redd det er et STORT prosjekt.. :)
  God kveld til dere!

  Hilsen Marte

  SvarSlett
 3. Eplekaken er ikke testet bare grønnsaksuppen som jeg skriver om på et innlegg under.
  januar = slanking ;)

  Anita

  SvarSlett
 4. Kjempetøffe lamper!
  Cornelias Hus, ja, der har jeg kjøpt min fine bilpute også.
  Sov godt!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger!
  Det er stor stas når så mange leser bloggen vår. :)

  Marte: Tror ikke det skjuler seg så mye over gipsen, er det noe så er det nok isolasjon. Vi har lyst til å strippe ned en vegg til muren, men våger oss ikke helt på det prosjektet...

  Klem fra Himmelgutten

  SvarSlett
 6. Åååh..
  Tror ikke jeg har sett så fine leselamper før!

  Tusen takk for fin kommentar ang. barnerommet :)

  Ha en flott uke videre!
  Klem!
  Amalie

  SvarSlett
 7. Knall tøffe lamper. Det ble skikkelig lekkert. Si meg, er det et skjermbrett som dere har brukt som sengegavel? Jeg er litt ute etter ideer til å lage en sengegavel selv.
  Ha en inspirerende fin dag ;)

  SvarSlett
 8. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 9. Ja kanskje er det bare isolasjon der oppe i taket. Jeg drømmer likevel videre.. :) Vi har også tenkt på murveggen, i den bloggen jeg nevnte over har de fått fram muren, litt jobb tydeligvis, men fint blir det!

  -Marte

  SvarSlett
 10. kjenner jeg fikk lyst på en sånn sengegavl!:) Fiiin! Ps: Puddingoverskriften traff meg rett i sideflesket.......:/

  SvarSlett