lørdag 1. januar 2011

Fint besøk

I Trøndelag heter romjulen for mellomjulen, og denne mellomjulen hadde guttene fint besøk fra Oslobyen. Dekoratørens kompis Bygdehomoen kom på te og julebakst, og hadde med seg valpen Melvin. Melvin er veldig, veldig søt. Han brukte ikke lang tid på å bli trygg nok til å skli rundt på stuegolvet og snuse rundt.


Aller mest moro var det med alt som var av pels, det luktet sikkert dyr fortsatt. Reinsskinnet på golvet var rasende festlig å bite i, men en streng pappa sa "NEI!" så klart å tydelig at ingen var i tvil om hva som var lov og ikke lov. Da måtte man komme opp på fanget en stund, enn så kjedelig det var.


Til slutt var det tomt for energi og en sliten hund sluknet på reinsskinnet. Han gikk nesten i ett med det fargemessig, så det ble nesten vanskelig å skille på hva som var hund og hva som var rein. Guttene har hatt lyst på hund lenge, det blir nok en valp i løpet av sommeren!
Dekoratøren

1 kommentar:

  1. Å, hund er å anbefale! Det er så koselig.. vi hadde 4 hunder her i går, en slik som Melvin og 3 Franske bulldoger. Den siste rasen kan varmt anbefales - spreke joggekompiser - samt, ennå viktigere; rooolig ellers:-)
    Klem fra Tone

    SvarSlett