søndag 23. januar 2011

Den blå timen

I dag fyller Dekoratør-mams'n 60! Det er utrolig at den snertne damen begynner å nærme seg pensjonsalder, det er ingen som tror på at hun er en dag over 50. Fine, fine Dekoratør-mams'n! Som vanlig etter et panser-selskap er formen mere horisontal, behovet for myke tepper og puter er stort.


Menyen i dag har vært alt annet enn fornuftig. Potetgull og cola på sengen før man har på seg øynene, egg og bacon etterfulgt av litt hvile. I skrivende stund sitter Dekoratøren på sengen og spiser resten av karamellpuddingen. Rett fra boksen Mams og Paps kom innom med sammen et bærenett med lånte effekter. Godt støttet av fire puter og en dyne, typiske tegn på at festen var en suksess. Den blå timen kom liksom før man våknet, og den har vært her siden.

Det skal blogges om bordet som ble dekket, man må bare finne igjen kamerakabelen og energien. Emmastolen kommer fra Dekoratørens farmor, puten er en DAY-favoritt som blir flyttet fra rom til rom og innlegg til innlegg. Pleddene er akkurat passe varme og klør ikke, Bloomingville vet hva de holder på med.

Nyt søndagen, mandag kommer fortere enn strengt tatt nødvendig...

Dekoratøren

2 kommentarer: