mandag 31. januar 2011

Blomstrende vårstreif

Det går mot lysere tider, og det er allerede merkbart at dagene har blitt lenger siden nyttår. Snøen er for tiden regnet bort der guttene bor. Synet av bar asfalt gir følelse av vår, og det kribler faktisk litt i kroppen bare av å tenke på det.


Våren har definitivt gjort inntog i blomsterbutikkene. Vinter eller ei - for tiden bugner det av tulipaner og andre løkblomster i enhver fasong. Med en forkjærlighet for nettopp denne typen blomster, lar guttene seg lett rive med og lar mange varianter bli med hjem til fjerde etasje. Det er klart at "3 for 2"-tilbud ikke bremser kjøpslysten heller. Man får da aldri nok blomster?


Noe av helgens fangst flyttet inn i en glassylinder på kjøkkenbordet. Andre satte seg godt til rette i hvert sitt lassibeger i soveromsvinduet. De strekker seg mot vinduet i håp om solfylte dager fremover. På stuen bugner en stor bukett tulipaner. Blomstene har allerede fått ny ladning med vann. Skal jammen si at de er av det tørste slaget.


Greiner av kirsebær og fersken er også populært hos guttene. Nå som Himmelgutten (så og si) er kvitt pollenallergien, får greinene til og med få stå permanent på stuen. Hurra! Bildet ovenfor er fra forrige helgs feiring av Dekoratør-mams'n. Skal si hun ble glad når festbordet ble fylt med ferskengreiner, tulipaner og roser i fantastisk lys rosa og hvitt. Hvem skulle tro det var januar?


Mens guttene gleder seg over en leilighet i vårstemning opplever bloggen i disse dager en eksplosjon i antall lesere. I motsetning til fjorårets 10.000 lesere (regnet fra oppstarten i august) har Keiserens nye trær hatt hele 6.000 lesere bare i januar 2011. Guttene er helt målløse! Statistikken peker oppover, og det gir guttene både kick og inspirasjon til nye innlegg og idéer.

Tusen takk til alle trofaste og nye lesere! Følg med - dere har bare sett en liten del av hva som skjuler seg her oppe i fjerde...
Himmelgutten

1 kommentar:

  1. Underbara bilder!
    Ja visst är det härligt med all bomsterprakt! Tulpaner och pärlhyacinter - jag kan inte få nog. :-)

    Hoppas ni har en fin onsdag!

    SvarSlett