onsdag 6. april 2011

Fretexfunn

I et tidligere innlegg ble en shoppingtur med Dekoratørmams'n beskrevet, og på den turen ble en puff hentet på Fretex. Puffen fant guttene sammen, det vil si at Dekoratøren fant den og argumenterte heftig for hvor fin den kunne bli om den ble trukket om. Man kan vel gå så langt som å si at Himmelgutten befant seg midt i en scene da han nikket seg enig i at puffen egentlig var ganske kul. Dekoratøren går ikke av veien for litt drama når han skal få fram det han mener.


Puffen ble med hjem, den har siden stått på stuen og fungerer nå som avlastningsbord ved sofaen. Foreløpig er den tom innvendig, men det varer nok ikke lenge før den er fylt opp. Planen for å trekke den om er foreløpig lagt på is. Himmelgutten vil trekke om med kaffesekker, Dekoratøren ser den gjerne i koksgrå fløyel. En kombinasjon av de to kan bli kult, men det er en hårfin balanse mellom kul og litt for kreativt. Et varp var den uansett, og med et rom man kan fylle med, med, med, eh... noe? Strikketøy? Guttene trenger ikke flere plasser til telys i hvert fall. De kan nå hentes to plasser i leiligheten og det er konstant tomt på den plassen man leter først. Det bør vel være et mål å ikke fylle den med noe som helst før den er trukket om kanskje.

Ha en henrivende onsdagskveld!

Dekoratøren

5 kommentarer:

 1. Denne ville nok blir superflott trukket med striesekk!! =)

  SvarSlett
 2. Jeg gleder meg til å se hvordan den blir, enten det blir strie eller fløyel! Jeg er relativt ny som leser her hos dere, men har hittill ikke sett noen tegn til overkill på kreativitet! :)

  SvarSlett
 3. Ohoo, den var da altså litt flott slik også?? Men, strie eller fløyel blir nok supert!

  Dere er altså så kreative, flinke og inspirerende... Ha en henrivende onsdagskveld dere også! Jeg maler og maler :-P

  SvarSlett
 4. Vi gleder oss også til å se hvordan den blir=) Synes den er verdig en plass i stua som den er også. Ha en fin kveld=)

  SvarSlett
 5. Der er måske gået en stor skuespiller tabt i Dekoratøren;-))

  SvarSlett