søndag 17. april 2011

Reisebrev nr. 4

Under oppholdet på Indigo Pearl har guttene vært flittige gjester hos resortets spa. COQOON Spa er kun fem måneder gammelt og erstattet den forrige litt mindre ekstravagante avdelingen. De kan nå skilte med landets første spa-behandling i kokonger hengende oppe i trærne, i tillegg til en rekke andre godsaker.


Som dere sikkert vet er keiserne noen reale luksusdyr. De legger ikke skjul på det, og lar ei heller en gylden anledning til total avkobling passere uten å gripe muligheten. Er man på et spa-resort, må man selvsagt benytte seg av tilbudet. Eller hva?


Det har ikke vært mange dager hvor guttene har unnvært et besøk hos de supersøte jentene på COQOON. De har prøvd alt fra tradisjonell Thai-massasje til ansiktsbehandling. Da de forleden kom tilbake fra stranden ganske så hummer-fargede utpå ettermiddagen, fantes redningen hos jentene. En aloe vera wrap to dager på rad hindret total krise for guttene, og huden er nå babymyk og har en ikke fullt så sjokkartet farge.Designmessig er ikke COQOON noe unntak. Detaljene er ikke beskjedne og atmosfæren medfører garantert avslapning. Virkelig balsam for sjelen. I de to bildene ovenfor ser man badet/omkledningsrommet oppe i kokongen. Guttene var heldige og fikk en behandling der også (kogongen er så populær at den må bookes flere dager i forveien). Nærmest fnisete ble de av å være der - små barn, store gleder! Opplevelsen var intet mindre enn fantastisk.Etter en fantastisk uke i Thailand med mye avkobling og kos, setter gutta ikveld nesa mot favorittbyen Hong Kong. Der skal keiserne fylles med masse energi, inspirasjon og nye opplevelser. Guttene synes det er litt trist å forlate et så fantastisk sted som Indigo Pearl, men de vet allerede at de vil returnere en gang i fremtiden. De gleder seg allerede!


Ha en fantastisk avslutning på helgen!
Himmelgutten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar