fredag 1. april 2011

Ukens ned fra loftet:

Guttene har som flere av leserne oppfattet en rikholdig loftsbod. Den er fylt til randen, og i motsetning til nabobodene som nok inneholder skiutstyr, snowboardutstyr, sikkert litt golfutstyr og sånt, er guttenes bod fylt med kofferter, blader og ting. Ting er et vidt begrep og sånn for for anledningen går vi ikke mer i dybden på hva man finner der. Det er ikke store verdiene, men det er mange ting. Man trenger ikke sportsutstyr når den eneste sporten som bedrives er jakten på ting. Å lete etter noe der oppe er forøvrig en risikosport i seg selv. Man kommer gjerne ned med kink i rygg og nakke, en hoven tå og et avtrykk av lysekrona i venstre øyenbryn. (Man kommer gjerne ned med mer enn man hadde tenkt å hente ned uansett.)


Denne gangen har Dekoratøren hentet ned svibelvasene fra Holmegaard. De ble nok både overrasket og nervøse, de var forespeilet lagring til sent oktober. Nå fikk de altså komme ned i varmen igjen allerede i mars. Det ble nemlig med to fine svibler hjem sammen med tulipanene på den lysegule krakken. En krakk som vakte bloggebegeistring! Guttene har blitt skremmende sløve til å svare på kommentarer og tilbakemeldinger. Pfysj og pføy og smekk på lanken, det er jo så koselig når folk legger igjen en hilsen og det loves bedring.


Mars går over i april og løkblomster skulle egentlig vært synlige ute nå. Jeg velger meg april, sa Bjørnstjerne B. Den som har valgt april nå har sansen for snø, ingen tvivl om det. Våren er satt litt tilbake, så da får sviblene lage vår inne. (De lukter veldig jul, men med snø ute, jordbær på tilbud på Meny og vårjakka parat er det uansett full forvirring nå som påsken nærmer seg...)

God helg!
Dekoratøren

8 kommentarer:

 1. Oki det loftet høres pinglete ut. Jeg har en kjeller påp 255 kvadrat. Dere skulle kanskje tatt en tur nedi der. Sikkert funnet både gull og rask hehe.
  Tuller ikke jeg har en så stor kjeller,huset er bygd oppå en bunkers fra krigen.
  Svibler er nå svibler. De er kan hende mest jul men de blå og rosa vel de er skikkelig vår for meg. Tasetter og mini iriser er mine store
  potteløk favoritter.
  Line-Cathrin, Malvik

  SvarSlett
 2. Svibellukt, påskemarsipan og kyllinger. Enig, dette er full forvirring. Vi kan vel ikke annet enn å følge the flow. Og omsider vil vel snøen også flyte sin veg.
  Sukk. Jaja.
  God fredagskveld til dere nå iallefall.

  SvarSlett
 3. Det er alltid spennende å se hva man egentlig har hentet ned når en har vært på loftet!

  Kos dere og ha en superfin helg!

  Klem!

  SvarSlett
 4. Hihi, er så morsomt å titte innom her hos dere altså!*smile*

  ...kjenner meg så godt igjen i det dere skriver om boden deres. Hos oss er ikke boden fryktelig stor for øyeblikket, men den er fullpakket til randen. Jeg mener bokstavlig talt- jeg måtte leke tetris for å få plass der nede! Vi bor nemlig i en liten knøtteleilighet nå mens vi leter etter et større sted å kjøpe sammen, og det er vanskelig forenelig med en jente som er gal etter interiør og "ting"...hm...samboeren er heldigvis ikke så opptatt av ting, hvis ikke hadde vel leiligheten grodd igjen også...Neidah!*blunkesmil*

  Lekre svibler! Og vaser!
  Ønsker dere en flott flott helg!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Svibler er aldri feil! (selv om bestemor sa de luktet begravelse, og nektet å ha dem i hus...)

  Om våren uteblir ute, må man lage litt vår inne, og nå skal det etter sigende bli sol og varme til uka. Det skal bli bra!

  (og hallo - jeg skrev jo en kommentar her i før i kveld, men den må ha blitt borte fordi jeg ikke tastet inn den hersens koden... Det forrige innlegget var nok mer velskrevet og interessant, men borte ble det, hehe. Bedre lykke denne gangen)

  SvarSlett
 6. (Vi koste oss forresten med høytlesning herfra før i kveld, både mannen min og jeg satt og humret i sofaen. God fredagsunderholdning for slitne småbarnsforeldre, vi foretrekker Keiserens nye trær framfor Skavlan, det er nå i allefall sikkert)

  SvarSlett
 7. Hehe alltid koselig å stikke innom siden her, nydlige bilder og artig tekst:)
  Sviblene er vakre, enten det nå er jul eller vår:)
  Ha en fin helg!

  Klem Line E.

  SvarSlett
 8. Hihihi dere skriver så bra, glad jeg fant bloggen deres:):)
  Elsker all slags løkblomster, de lukter såå godt også blir det vår i stua:):)

  Ønsker dere en flott uke:)

  Klem Lise

  SvarSlett