lørdag 16. april 2011

Reisebrev nr. 3

Tiden flyr når man koser seg, det vet vel alle. For gutta flyr vel tida uansett fort avgårde, men det er ikke alltid man ønsker at den gjør det. Som på ferie for eksempel. Misforstå rett - her er det ingen som klager altså. Guttene kan forsikre om at hvert minutt under palmene nytes som bare det.


Som interiørhomoer flest lar guttene seg lett begeistre av interiør som skiller seg ut og imponerer. I tidligere innlegg er det blitt nevnt at Dekoratøren og Himmelgutten for tiden befinner seg på et ganske så unikt resort i Thailand. Hos Indigo Pearl Resort er ingenting spart på designmessig. Designeren Bill Bensley står bak det hele og en hver detalj er gjennomført industrielt og lekkert.Alt fra dusjhodet og kranene på badet til serviettringer og bestikk i restaurantene. Guttene overraskes stadig av nye detaljer. Det er en tanke bak den minste ting. At resortet har fem stjerner og klassifiseres som et boutique resort teller ei heller negativt. Begge guttene er helfrelste!
Det er allerede planer om en ny reise tilbake hit. Når det skjer bestemmer lommeboka. I mellomtiden nyter keiserne den tiden som er igjen i paradis. Dagene fylles av boklesing under palmene på stranda, en rekke cocktails (Happy Hour varer skremmende lenge), lange lunsjer og mye avkobling.Et utendørs badekar passer utmerket når to solbrente gutter trekker seg tilbake til leiligheten utpå ettermiddagen. Det blir raskt en liten powernap også før de er tilbake i "normalen" - varmen slår ut enhver keiser som ikke er så godt vant med godvær. 35 grader i skyggen kan bli for meget.


Da er det jammen godt det står en iskald flaske champagne og venter når dagens strandliv er over. Guttene kan ikke si annet enn at dette er livet. De er enkle sånn. Å nyte livet er en kunst, og det kan virke som om begge keiserne kan den kunsten.

Ha en strålende helg alle livsnytere!
Himmelgutten

3 kommentarer:

 1. Ser ut som dere har det sååå bra... Dette må være det kuleste hotellet.

  kos dere masse!
  Klem

  SvarSlett
 2. å himmel for noen kraner,
  og shampo flasker ut av en annen verden!
  dette blir bare bedre og bedre!
  trenger ikke si det - men kos dere videre.

  SvarSlett
 3. Ja, I er vist nogle rigtige livsnydere. Der ser da også helt helt fantastisk ud. Fortsat rigtig god ferie :-)

  SvarSlett