søndag 10. april 2011

Pakke i posten!

Avstanden til postkontoret har Dekoratøren skrevet om i et eget innlegg, så langt unna er det faktisk. Eller, langt unna er å ta i. Upraktisk plassert er mer korrekt. Uansett så må man jo gå dit når man får pakkelapp i posten, for pakker er stas og lapper dukker det opp rett som det er. Lille Postbud Min Due er nemlig kraftig irritert over at postkassen til Keiserne er ødelagt. Det har aldri vært lettere å legge pakker inn i den, men det stopper ikke Duen i å ta med alt større enn et postkort eller en regning tilbake til postkontoret. Man skal jo sysselsette noen der også, de kan jo ikke basere seg kun på å selge påskekrim.


Denne uken kom det pakkelapp, og et strengt stempel om at pakken var underfrankert. Dekoratøren la i vei til postkontoret, litt redd for hva det stempelet skulle koste. Ikke visste han hvem pakken var fra heller, avsender var holdt hemmelig. Heldigvis var det stempelet bare et markeringsbehov.


Nysgjerrig på kanten av det desperate som han er ble han glad da han så hvem pakken var fra. Audrey i flate sko hadde sendt pakke fra Oslobyen! Hurra! Helt uventet og utrolig morsomt, veldig fint pakket inn. Nydelig papir med hyssing som bånd og en liten kvist som pynt. Hun hadde skrevet kort også, med en lang hilsen til både Dekoratøren og Himmelgutten. Kortet er fra en boks både Audrey og Dekoratøren kjøpte seg i London i fjor vår, veldig fint.


Pakken var en takkegave for adventskalenderen Keiserne laget til Audrey sist jul. Audrey har nemlig ikke bare flate sko som kjennetegn. Hun er gudommelig pen og bruker dusjhetter. Ikke mange under 74 er avhengig av dusjhetter, men Audrey synes altså det er det mest praktiske i verden. Dekoratøren har støtt på en del damer på dusjhettejakt opp gjennom årene i butikk, det er ikke enkelt å finne dusjhetter visstnok. Derfor samlet Keiserne dusjhetter på alle reiser og rundet av med en runde i Hong Kong for skaffe 24 stk. Audrey ble hysterisk.


Nå hadde den søte damen pakket inn en eske med Pukka-te til guttene, etter at Dekoratøren innrømte at han ikke var så bevandret i Pukka tidligere i vår. (Så fryktelig u-bloggersk av ham...) I tillegg til en hel eske med te var det limt på seks-syv forskjellige sorter på utsiden av esken, her blir det tedrikking og testing framover! Pakke i posten er stas, selv om man må gå langt gå en omvei.

God helg!
Dekoratøren

3 kommentarer:

 1. Jeg har en sød nabo i mit sommerhus - Gerda hedder hun. Hun er lige over de 70, og hun bruger også badehætter. Dog ikke under bruseren, men som overdækning på fade med pålæg, når hun arrangerer sine fine frokoster i sommerhuset. Det er så smart, for så kommer der ikke fluer i maden, mens den venter på at blive båret ud på bordet. Måske Jeres Audrey kan bruge den idé, og på den måde få dobbelt glæde af alle de mange badehætter I medbringer fra Jeres rejser.

  SvarSlett
 2. Audrey er jo en knupp!!!!
  Vi er heldige som kjenner henne, jeg var faktisk så heldig at jeg var til stede da esken med te ble kjøpt inn. Og ble mildt sagt sjokkert da jeg hørte at dere var Pukka-jomfruer. Tror det var jeg som introduserte Audrey for Pukka en gang i fjor i ett påskeegg, en lilla en som dessverre har gått ut av sortimentet.
  Enjoy teen, dere vil bli hektet :)

  SvarSlett
 3. ja nå er kirkestaken på plass og kan beundres fra alle plasser i stua:):) Nydelig:)

  Pukka te er deilig, kose dere:):) En kopp og dere er hekta;)

  Klem Lise

  SvarSlett