tirsdag 12. april 2011

Reisebrev nr. 1

Det har vært litt stille på bloggen i det siste. Guttene har vært travle med jobb begge to, det er mye som skal fikses før man kan ta ferie. Ferie! Det er et godt ord det, og dagene er gode. Guttene har sjekket inn på en resort med industriell design. Meget spesielt, kan man si. Her er alt gjennomført industrielt, fra bordene i spisesalen til dusjhodet og viftene i taket.


Noe utrent i solskinnsfoto har Dekoratøren glemt å gå ut av bildet. Solen skinner dagen lang, Happy Hour varer lenge og drinkene kommer i glass designet for plassen. Det kommer kanskje et bilde eller to av en slik drink, man må bare huske å ta bilde før den er halvtom...


Egen balkong er stas, det er det guttene savner mest i leiligheten i Trondhjem. Egentlig hadde det vært litt stas med en takhøyde på høyde med den rommet her byr på også, og kanskje en hel vegg av glass som kan skyves til side. Havutsikt skal man ikke skryte på seg, men guttene ser rett bort på et av voksenbassengene og det er jo ikke verste man kan se på. Flere drops er observert ruslende rundt i solen.Mens guttene koser seg i Thailand er leiligheten lånt ut til en kompis på Trondhjemsbesøk. Med velfylt kjøleskap og ferdigrullede håndklær er den nesten for et hotell å regne den også...


Eget basseng vil også være en løgn, men på balkongen står et badekar stort nok til å romme begge keiserne på en gang. Kanskje morgenbadet skal taes her i morgen?

Nyt kvelden!
Solbrent Keiserklem

10 kommentarer:

 1. Jeg er grønn av sjalusi! :)
  Kos dere!!

  SvarSlett
 2. Ååå, såg fint ut, tenker oppholdet blir meget bra i slike omgivelser, kos dokke på velfortjent ferie!
  Klem Kristine:)

  SvarSlett
 3. Å herreguuuud. Jeg vil ha et sånt badekar.. NÅ!

  Kos dere på ferie!

  Klem
  Amalie

  SvarSlett
 4. Vi digger Asia=) Er det lov til å spørre hvor dere er? Vi ønsker dere en flott ferie=) Vibeke og Sven Morten

  SvarSlett
 5. For et lekkert rom:),
  blir nok et deilig morgenbad i dette badekaret, hi hi.
  Klem

  SvarSlett
 6. Ønsker dere en fin, og velfortjent ferie. For et herlig sted.. Og misunner dere badekaret.. Etter 25 grader her i går, var det 5 grader og plaskregn i dag, og jeg er gjennomfrossen,og hadde trengt et badekar som dette til å få varmen ttror jeg..
  kos dere

  SvarSlett
 7. Sjalu! Ja, jeg innrømmer det-Thailand er herlig og det er lite som frister mer akkurat nå:) Og resorten så fantastisk ut!
  Kos dere:)

  SvarSlett
 8. se her ja - ingen ferie fra bloggingen nei - sånn skal det være!
  Herlig sted!

  SvarSlett
 9. Herlig! God tur og ta vare på hverandre. Hilsen, Telma

  SvarSlett